Da, e normala. De ce n-ar fi? Daca voi va iubiti...Varsta nu prea conteaza cand e vorba de dragoste, adica eu stiu un baiat de 14 si o fata de 21 de ani care se iubesc. Si daca ei se iubesc, mie mi se pare perfect normala relatia lor. Eu zic ca nu are de ce sa-ti fie teama de parinti, lasa sfaturile cu "parintilor nu le spui". N-ai de ce sa faci asta. Eu cred ca ai o varsta foarte buna pentru o relatie. Parintii o sa te inteleaga pentru ca la varsta asta vrem sa avem pe cineva langa noi si sa ne gasim iubirea. Si mie mi-a fost teama de reactia parintilor cand vorbeam cu un baiat prin sms-uri si pe facebook, (dar cred ca acum regret) si nu le-am spus nimic, iar de cateva zile mama mi-a spus ca ea a avut prima intalnire la 13 ani (la film) si mi-am mai spus ca nu m-ar fi certat daca mergeam si eu la o intalnire cu acel baiat (eu avand tot 13 ani atunci). Sper ca nu te-am plictisit, dar ti-am spus asa ca sa vezi ca parintii tai nu o sa reactioneze rau, mai ales ca ai deja aproape 16 ani. Succes!
E ok. Mai naspa e cand baiatu o sa aiba 18 ani si fata 16... Daca se culca cu ea atunci va fi acuzat de corupere de minori si va face puscarie.
Da este normal varsta nu are importanta nu te lua dupa gura lumi ca eu cred ca de asta ai pus intrebarea
Mai fato mai asta e curvasaraieeeeee!
Glumeam nu vad de ce nu ar fi normala.
Este normala, chiar daca baiatul are 17 gandeste ca o fata de 15 pentru ca fata este putin mai dezvoltata la varsta adolescentei decat un baiat.Nu e diferenta mare deloc daca stai sa te gandesti pentru ca asa sunt toate cuplurile, au diferente de 2-3 ani minim. Poti vedea partea buna te va ajuta la teme pentru ca e mai mare si stie
Te candesti asa deoarece sunt varstele mici, dar normal nu e baiatul mai mare decat fata? Intre parintii unei prietene este diferenta de 7 ani deci...
Ma gandesc asa pentru ca nu stiu daca parintii vor fi de acord si nu stiu cum sa le spun de o eventuala relatie =)
De asta te stresezi? Pai parintilor nu le spui de relatii pana la 18-20 ani caci dupa nici tie nu o sa iti mai fie jena ( tu 20 ea 18 ) La varsta aia o sa fie ceva normal
Ps: Pai astea sunt diferentele normale de varste... 1-2 ani tie iti pare asa ciudat datorita varstelor mici
Daca iti place de el tu poti alege sa ramai cu el dar ar fi ciudat sa va despartiti din cauza varstei
Da, de ce nu?
Daca voi va iubiti si nici diferenta de varsta nu este foarte mare.
nuconteaza777 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
catydulcika întreabă: