| VladyCristian a întrebat:

Ar fi posibil ca un copil de 6 ani sa ascunda ura, dispretul si sa se prefaca? Eu cred ca nu se poate asa ceva deoarece este prea mic. laughing Nu e o intrebare banala. Rog seriozitate. Multumesc mult

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In zilele noastre, orice este posibilwinkingwinking. Posibilitatea existentei acestora este egala cu cea a copiilor geniiii(tot la 6 ani), s-au celor cu un handicap. exista zeci de mii de copii la varste diferite care au ceva deosebit in ei, deci poate acel copil sa ascunda foarte multe rele in ele, asta insemnand ca este istetz si realizeaza tot ce se petrece si deja si-a dat cu parerea despre viata(depinde si de anturaj). Avand astea in el, poate sa devina insuportabil si chiar sa se prefaca.devine raul intruchipat. poate cand va creste si isi va da seama cat de pretioasa este viata, va reveni la normalwinking

4 răspunsuri:
| Butsilee a răspuns:

Sa stii ca, cam este posibil thinking Daca copilul nu este impacat cu el thinking parintii nu ii da atentie, nu are cu cine sa se joace thinking nu stiu! Si daca o luam altfel inseamna doar ca este altintat si foarte mofturos thinking

| Ruxyana a răspuns:

Ceautongue
nu neaparattongue
cei mici intr-un fel sau altul vad mai bine ca noi binele si raul
nu cred ca si'ar ascunde ura...mai repede si-ar manifestaotonguetongue
baftatongue

| corina_4591 a răspuns:

Ai auzit de gene patogene? Poate fii o explicatie la inrebarea ta. Eu personal cerd ca daca mediul in care creste este precar atunci se poate dar se tine cant si de gena patogena.

| dd9em4 a răspuns:

Doamne fereste! unde am ajuns daca la 6 ani putem uri? Am ajuns rau.La 6 ani eu eram copilul care nu putea sta suparat mi mult de 5 minute... ura si dispretul sunt senitimente des intalnite la adulti...nu cred ca copiii le cunosc. Poate fii furios, dezamagit, dar nu poate uri.Eu asa cred. Teatrul este pentru copiii mai mari, eu asa credbig grin, asa imi doresc sa cred.