| Tomboygirl a întrebat:

Ar merge o relație dintre o fată băiețoasă și un băiat efeminat?
Mă gândesc că dacă la ea e masculinitate și la el feminitate, se atrag...
Dar totuși s-ar schimba un pic rolurile și nu cred că relația ar dura, din cauza stereotipurilor de gen impuse de societate. Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

In primul rand rolurile si stereotipurile de gen impuse de societate sunt extrem de toxice pentru multe persoane. Din pacate in Romania ele sunt inca adanc inradacinate chiar in randul oamenilor educati si care se autoconsidera ca fiind moderni si fara prejudecati. Deci sfatul nr. 1 este sa nu dai 2 bani pe ele si sa-ti vezi de viata ta asa cum vrei tu.
Revenind la subiectul intrebarii cred ca in anumite limite asemenea relatii chiar functioneaza si au existat dintotdeauna dar depinde mult de cei doi parteneri, de compatibilitatea dintre ei pe toate planurile. Ma bazez aici pe experienta parintilor mei si a bunicilor mei materni.
Acum daca ai pus intrebarea nu la modul general ci cu gandul la un anumit baiat sfatul meu e sa dai o sansa acestei relatii, poate sa functioneze sau nu. In orice caz va fi o experienta din care vei invata ceva, in primul rand te vei cunoaste pe tine.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar merge.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu cred ca o fata baietoasa se simte atrasa de un baiat efeminat. Nu sunt sigura nici daca invers ar merge. Unei fete de genul ii place un tip puternic, cu personalitate si care sa fie o provocare pentru ea din toate punctele de vedere. Sau o fata sensibila de ce nu daca s ar simti atrasa si de fete.

| petitconseil a răspuns:

De ce sa nu mearga? Merge atata timp cat aveti multe lucruri in comun, si va vreti binele unul celuilalt, si vreti o relatie frumoasa si linistita.Toate celelalte chestii nu conteaza. Daca ar fi sa ne luam dupa tot felul de prejudecati, n-ar mai exista relatii.winking