Dacă intenționezi pe viitor sa te căsătorești cu fiica lor, da, dacă nu, înseamnă că nu o iubești.
Trebuie sa prezicezi ca nu toate lumea este spalata pe creier in halul asta. Omul a intrebat de o simpla invitatie la un majorat. Tu ca o placa stricata spalata pe creier de religie ai sarit imediat cu casatorie. Potoleste-te cu propaganda asta agresiva pro spalare pe creiieri si indobitocire religioasa.
Decât doar daca sunt paranoia absoluta și foarte stricti.
Însă eu nu am mai auzit sa vina părinții iubitului/iubitei la majorate, acum nu știu, fă cum crezi, poate vor căpăta așa mai multa încredere în tine, nu știu
Daca mai vin si alti parinti/rude/persoane adulte mai in varsta atunci asa ar trebui, sa ii chemi. Daca sunteti doar copii, o sa inteleaga de ce nu au fost invitati
Eu stiu ca la majorat vin prietenii, fratii, verisorii, etc. Plus ca o sa fie situatii cand o sa ai momente intime cu fiica lor. Crezi ca ar fi ok ei sa priveasca cum fiica lor se mangaie si se giugiuleste cu unu intr-o petrecere unde sunt doar tineri?
Eu cred ca e normal ca tata si mama iubitei sa priveasca cum se gigiuleste fiica lor cu,, iubi''.
Eu nu am vazut si nici nu am auzit nicaieri pana acum de situatii de genul. Plus ca nu e ceva "normal". Asta este si rostul cumpararii sau inchirierii unei locuinte. Pentru a duce o viata intima fara ca parintii tinerilor sa se bage in viata lor.
Mami si tati au investit in fiica lor. E normal sa vada cum se bucura,, iubi'' de ea intr-o... relatie.
Da man, inteleg ce vrei sa spui, dar tu nu realizezi ca majoratul nu e nunta, botez, sau alte evenimente ce tot familionul trebuie sa fie prezent. Majoratul e strict pentru prietenii sarbatoritului, unde se va bea alcool in cantitati medii spre mari, se va dansa, distra si uneori de a face sex. Asta e realitatea. Crezi ca in mediul respectivi, isi au loc parintii tinerilor? Ca nu e banchetul scolii .
Parintii trebuie sa fie prezenti sa vada ce prietenii are progenitura lor.
Da, dar nu la un majorat.