| Teo124 a întrebat:

Ar trebui sa ii chem pe părinții iubitei mele la majoratul meu?
Suntem împreuna de un an și 7 luni

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La majorat se invita prietenii fratii etc. Nu parintii.

| ania a răspuns:

Dacă intenționezi pe viitor sa te căsătorești cu fiica lor, da, dacă nu, înseamnă că nu o iubești.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

Trebuie sa prezicezi ca nu toate lumea este spalata pe creier in halul asta. Omul a intrebat de o simpla invitatie la un majorat. Tu ca o placa stricata spalata pe creier de religie ai sarit imediat cu casatorie. Potoleste-te cu propaganda asta agresiva pro spalare pe creiieri si indobitocire religioasa.

| Holiday a răspuns:

Ce fel de majorat e ala, daca vin si babacii (ai tai, sau ai ei)?!hee hee

| Hyperion7 a răspuns:

Decât doar daca sunt paranoia absoluta și foarte stricti.
Însă eu nu am mai auzit sa vina părinții iubitului/iubitei la majorate, acum nu știu, fă cum crezi, poate vor căpăta așa mai multa încredere în tine, nu știubig grin

| VoidEternal a răspuns:

Mi s-ar părea mega ciudat sa ii chemi. Ce, e nuntă majoratul tau?

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca mai vin si alti parinti/rude/persoane adulte mai in varsta atunci asa ar trebui, sa ii chemi. Daca sunteti doar copii, o sa inteleaga de ce nu au fost invitati

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu stiu ca la majorat vin prietenii, fratii, verisorii, etc. Plus ca o sa fie situatii cand o sa ai momente intime cu fiica lor. Crezi ca ar fi ok ei sa priveasca cum fiica lor se mangaie si se giugiuleste cu unu intr-o petrecere unde sunt doar tineri?

| Sistemulxxl a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Eu cred ca e normal ca tata si mama iubitei sa priveasca cum se gigiuleste fiica lor cu,, iubi''.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Sistemulxxl):

Eu nu am vazut si nici nu am auzit nicaieri pana acum de situatii de genul. Plus ca nu e ceva "normal". Asta este si rostul cumpararii sau inchirierii unei locuinte. Pentru a duce o viata intima fara ca parintii tinerilor sa se bage in viata lor.

Mami si tati au investit in fiica lor. E normal sa vada cum se bucura,, iubi'' de ea intr-o... relatie.

Da man, inteleg ce vrei sa spui, dar tu nu realizezi ca majoratul nu e nunta, botez, sau alte evenimente ce tot familionul trebuie sa fie prezent. Majoratul e strict pentru prietenii sarbatoritului, unde se va bea alcool in cantitati medii spre mari, se va dansa, distra si uneori de a face sex. Asta e realitatea. Crezi ca in mediul respectivi, isi au loc parintii tinerilor? Ca nu e banchetul scolii laughing.

Parintii trebuie sa fie prezenti sa vada ce prietenii are progenitura lor.

Da, dar nu la un majorat.

| Sistemulxxl a răspuns:

Da. In special pe,, tata''. Sa vada ce faci tu investitiei lui!

| Kozi a răspuns:

Pai cred ca deja va cunoasteti. Ar fi de bun simt sa-i chemi.

| Pikmin a răspuns:

De cand vin parintii la majorat? happy