Te framanta in sensul in care esti invidioasa pe notele ei sau pentru ca iti faci griji pentru ea? Intreaba-te chestia asta. Daca raspunzi cu prima varianta, nu vorbi cu diriginta, stapaneste-te singura. Poate e extrem de desteapta si prinde din zbor la ora. Daca raspunzi cu a doua varianta, vorbeste cu diriginta sincer despre treaba asta.
Idk. adica daca fata nu face probleme si asa nu ai de ce sa vorbesti. e viata ei si face ce vrea. plus ca conteaza caracterul nu cum arata si daca e mai nonconformista. si eu am o prietena; a fel. are cercei in urechi, fumeaza dar asta nu conteaza! mi-e o prietena foarte buna si nimeni nu va schimba asta pentru ca e un om minunat. deci nu conteaza cum arata, sau ce face. daca e om bun si nu va face rau nu trebuie sa o implici pe diriginta.
Se intampla si la mine in clasa aceiasi chestie dar la mine este vorba de ura invidie si toate alea exact cum a spust bunny daca iti faci griji pentru ea eu cred ca cel mai bine e sa vorbesti mai intai cu ea si pe urma sa dati drumu la o tema de acest gen la dirigentie
Buna.Probabil diriginta ta nu o sa faca nimic pentru ca nu are cum sa ii oblige pe profersorii sa ii dea o nota mai mica doar pentru ca asa vrea ea sau altii.