Din păcate felelor din ziua de azi le plac ăia care fumează aia "jmecheri". Bine sunt fel si fel de fete. Rar mai sunt si mai normale. Pe mine ma atrag băieții cuminți, liniștiți, la locul lor. Ce vrem nu ne iese in cale . Logica sorții ăsteia! Suntem in situatii aproape asemănătoare! Ce sa zic?! să mai așteptam o minune ? Nu cred ca se va întâmpla asta si eu arat bine, înaltă(1, 68), corp pus la punct(56kg), ochii(verde/turcoaz) si gropitele sunt armele mele fatale dar degeaba nu observă asta cine vreau eu!
Si cine observa este respins banuiesc, direct friendzone ) tipic
Vreau eu sa le observ imi place fotografia, arhitectura, cantatul la chitara imi dai add daca esti interesata
nu ai cum!
Pasiuni foarte frumoase! Eu le am cu fotografia. Nu stiu ce sa zic adica sa iti dau add si dupa poate cine știe. Nu prea am eu incredere . Nu stiu ce sa zic .
este si normal si pentru add vb in pv atata tot am 15 ani daca vrei sa mai aflii imi spui si apropo cu fotografia am un Nikon d5300
Daca te cheama Gaby si esti din Slatina te cunosc pentru ca aspectul fizic imi este cunoscut )))) pare putin ciudat
Poate nu arati chiar atat de bine precum crezi. Cat despre comportament, fetelor le plac baietii indrazneti, care le baga in seama si le cicalesc nu cei care se comporta frumos cu ele.
Daca tu esti in poza si e recenta, pari de 8-10 ani si incaltat cu stangu'-n dreptu' ) Problema nu este ca nu ai fi tu un ''gentleman'' ci ca aspectul fizic nu este pe placul lor. Vrei sa le dai pe spate? Arata ca justin bieber si gata treaba.Cam ala este modelul de baiat perfect in viziunea lor.Intre noi fie vorba, fetele in general par mai masculine decat el dar mna, aia e Cele care ma plac sunt din ''categoria mai inferioara'' iti jur ca mi-am facut ficatii pateu la faza asta Tot categoria inferioara esti catalogat si tu de alea care nu se uita la tine sa stii.Ce sa o mai cotim, esti urat, de aia nu te plac fetele frumoase.
Dmn,mane aia e poza de cand aveam 8 ani. Am 14 ani acum si arat chiar bine, dar na daca te comporti frumos cu lumea...
Nu te place nimeni, dar le respingi pe alea care te plac. Ce să vezi, amice, pe alea care te plac pe tine nu le placi tu, pe alea pe care le placi tu, la rândul lor nu te plac, aia e. Cum tu le consideri inferioare pe fetele care te plac, așa te consideră inferior și cele pe care le placi tu.