| LCD a întrebat:

Arata foarte bine, si are experienta in relatii (in sensul ca are 20 si de ani si a avut relatii lungi) stie ca poate sa domine o fata, daca iti da motive sa te superi pe el, nu se agita tare, stie ca iti trece. Si te face.nu stiu cum, are modul lui de a fi plus ca arata si foarte bine, te face sa il placi tot mai mult, si sa il vrei.
Eu vreau sa ii arat ca nu e tocmai perfect (intr-o relatie) nu ii place sa se tina de mana si alte chestii. Nu face asta, ca nu cumva sa vada lumea ca are prietena.isi pierde admiratoarele.
Cum as putea sa il fac sa... nu stiu, sa il fac al meu.Sa aibe nevoie de mine.
Daca sunt buna cu el, ajung sa ii ofer tot ce vrea si astfel ma ia de proasta.Nu ajung niciunde.
Daca ii spun tot ce ma deranjeaza... poate iar nu ii place.
nu stiu. spune-ti-mi metode.
chiar am mare nevoie de sfaturi.
nu vreau sa il pierd pentru ca sunt indragostita d el...chiar il plac.cu toate defectele astea. dar vreau sa ii arat ca poate fi mai bine, ca poate fi reciproc

4 răspunsuri:
| PurpleLadybug a răspuns:

Discuta deschis cu el, insa ia in calcul si varianta ca'l poti pierde... Nu stiu exact unde am vazut un citat de genu' " daca iubesti pe cineva, lasa'l liber, daca se va intoarce inapoi inseamna ca e al tau, dar daca nu inseamna ca nu a fost al tau niciodata". Spune'i ca ai nevoie de putin mai multa atentie din partea lui, sau intreaba'l daca gresesti tu cu ceva. Spune'i sa-ti raspuna cat de serios poate, daca este prea distrat sau "nu are chef" nu merita sa-ti pierzi timpul cu el. "Ca tine sunt putine, dar ca el sunt toti (sau majoritatealaughing).
take carepeace sign

| tim a răspuns:

Eu am mai mult de 20, si nu am avut relatii, nici de cateva ore macar, deci de ce crezi ca a avut asa relatii de lunga durata? si din descrierea ta ai sunt straine fetele. Eu zic sa al inveti tu pe el cum sta treaba intr-o relatie, nu brusc, asa treptat

| Saori a răspuns:

Eu zic ca e genul pe care l'ar innebuni o fata mai misterioasa. Arata'i ca il placi, dar nu il sufoca. Din cand in cand, mai dai putine, neinsemnate motive de gelozie, si ramai sigura pe tine. Daca intr-adevar te place, vei observa, iar tu trebuie sa stii mereu asta.happy
Sper sa nu sune prosteschappy
Succeshappy

| ////////////// a răspuns:

Stii stau si ma gindesc in cazul tau e un caz deliat, comportate cu el fal nebun dupa tine, fii mindra, sigura, fal sa fie gelos, cum ar fi sa pui pe un verisor la cale sa te sune si sa vezi cum ar reactiona, e gelos, tine la tine, sau are pe altcineva si nu e sigur ce vrea, eu mai bine mi-as alege un baiat simplu care sa ma iubeaca si sa-l iubesc...curaj