M-am logat "wannabe" si am pus intrebarea asta? )
PS: Nu esti singura [sunt exact in cazul tau ]
Prietena=iubita?
Nu are de ce sa te afecteze.parerea mea. O sa intalnesti pe cineva care sa iti placa la momentul potrivit, nu cred ca ar trebui sa te implici intr-o relatie doar de dragul de a avea prietena, doar sa iasa la inventar.
prietena=amica
Sunt multi care cred ca au prieteni dar la nevoie isi dau seama ca nu e chiar asa
De ce sa te afecteze? Inainte lumea se cunostea la disco pe la 20 de ani si mai stateau 4 sa se cunoasca...deci chiar nu te afecteaza.Nu te mai lua dupa moda asta cretina sa ai iubit de acum ca altfel esti praf... poti cunoaste dragostea si la 40 de ani daca o luam asa
Of mai copii asa intrebari?
Nici eu nu aveam prietena la 16 ani si acum e foarte bine.
N'are cum sa te afecteze. tocmai, ai 16 ani, ai o groaza de timp.
daca ar fi asa inseamna ca eu la aproape 19 sunt afectata rau de tot
(asta in cazul in care te refereai la *iubita*)
Da o sa ramai cu sechele Glumesc, nu are nimic ce sa aiba ai timp de prietene de acum in colo.Succes.
DUpa poza de la avatar sa intelegem ca petreci mult timp in fata calculatorului? Mai lasa-l si iesi pe afara cu prietenii, ia o haina smechera pe tine, fa-ti o freza a la moda ) si sa vezi ca o sa sara fetele pe tine
Nu!
chiar nu!
Poate respectivul nu e pregatit emotional, poate sunt alte cauze...
Are toata viata inainte si asa si cand se va mai maturiza probabil va simte nevoia de o partenera si nu va mai sta pe ganduri!
Pupic!
Esti fata sau baiat? In fine. orice ai fi nu are nimic si nu cred ca te va afecta.
Bineinteles ca o sa te afecteze. Nu o sa poti povesti despre prietena ta de la 16 ani! :-)
Da cum sa nu. Vei orbi la 20 de ani iar la 25 vei ramane fara auz. Ce sa mai spun de cei vei pati pe la 30.
Cum sa te afecteze mai?
Si eu am 16 ani jum si nu am preten lasa. ai timp destul
Si nu, nu cred ca te va afecta pe viitor k cv
ink nu ai gasit persoana potrivita
Pai si eu am 16 ani, sunt singur, si nu cred ca afecteaza cu nimic. In tradevar, este bine sa simti o persoana de sex opus langa tine dar nu este necesar, nu te lua dupa moda de azi. Si daca esti singur macar ai tot timpul pentru tine.
Cred ca ar trebui sa incepi si tu candva nu? doar nu vei avea la 20 de ani prima prietena vremurile s-au schimbat.
Bineinteles ca nu, toate vin la timpul potrivit sau dupa cum este destinul fiecaruia, nu are rost sa iti mai faci prea mari probleme. Exista si lucruri care nu se programeaza, care vin intamplator sau pe parcus, poate chiar si cand te astepti mai putin. Cu prietena sau nu, show must go on! Succes pe mai departe.
deutzaa89 întreabă:
LittleTweety_6502 întreabă:
morian întreabă:
kvartskelia întreabă: