Da este daunator pentru ochi. oricum in zilele noastre toate sunt daunatoare... oricum daca folosesti rimel aproape in fiecare zi, nu uita sa te demachiezi si din cand in cand mai foloseste si ulei de ricin sau ulei de masline ajuta foarte mult la cresterea, intarirea(regenerarea)genelor.
Este daunator!
Iti usuca genele si o sa iti cada si nu o sa mai ai deloc draga mea!
Foloseste de la X-factor dar nu in fiecare zi deoarece chiar daca este marca buna tot iti dauneaza zi de zi. Mai bine te dai doar la ocazii speciale... o data de doua ori pe saptamana. poate si mai rar. Lasati ochii asa cum sunt ca este mai bine si mai sanatos sa fii naturala. Si ochii tai sufera, nu numai genele.
Cam dauneaza Dar iti adu eu cateva sfaturi care sa te ajute cu problema asta
Si eu de la un timp folosesc rimelul cam des asta pentru ca imi place cum imi sta cu rimel Iimi scoate ochii in evidenta
- Foloseste un rimel de calitate.Chiar daca costa mai scump... da macar sti ca nu iti usuca genele si nu le raresteCele de la Avon sunt foarte bune
-Demacheazate in fiecare seara.Sa nu dormi niciodata cu rimelul
-Foloseste macar odata pe saptamana uleiul de ricin. Te va ajuta foarte mult
Nu este bine sa folosesti rimel in fiecare zi, femeile folosesc machiajul ca sa-si ascunda defectele, dar ele nu stiu ca de fapt chestiile asta te imbatranesc, daca folosesti de la 12 ani, atunci la 20 vei arata ca una de 30. Cel mai bine este sa fi naturala.
anonim_4396 întreabă:
Pinkyyy;x întreabă: