| Garoafe a întrebat:

Are cineva idee cand se termina (de tot nu doar sezonul) mizeria aia de emisiune "mireasa pentru fiul meu"? Ca deja imi e greata de ea si vreau sa stiu cat mai am de suportat... mai mult ma deranjeaza faptul ca iubita mea se uita la ea si nu ii convine ca pe mine ma irita mizeria ce apare in emisiunea aia. Ce-i drept i-am dat cateva dume de ce nu imi place si i-am argumentat dar mna nu a picat prea bine... Imi vine deschid petitie pentru oprirea infectie ce se difuzeaza pe televizunile din Romania

Răspuns Câştigător
| Cσcσ a răspuns:

Emisiunea aia prosteasca este difuzata inca de cand eram eu mica. Ce e ciudat este ca multor oameni le place, iar printre aia cu jumatate de creier se afla si oameni inteligenti (cunosc eu multi).
Nu prea ai ce sa faci decat sa iti gasesti altceva de facut atunci cand iubita ta vizioneaza acea aiureala.
Succes!

| Garoafe explică (pentru Cσcσ):

Ah. ***... deci inseamna ca cel putin inca 2 ani de difuzare.....Nu prea are rost sa imi trag sperante I don't want to see

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu m am prins cine te obliga sa te uiti la ea? De fapt cine te pune sa te uiti la rahatul ala de televiziune

| Garoafe explică (pentru suntserios):

Tocmai... dar stai cu iubita in casa si ei sa ii placa sa se uite la mizeria aia. Nu cred ca poti sa ii interzici... confused

| suntserios a răspuns (pentru Garoafe):

Da ce nu exista net, laptopuri, calc, tablete trebuie sa te uiti cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

telecomanda e la tine, nu te obligă nimeni să vezi genul ăla de emisiuni.