Nu e dureros, dar e pretenţios. Cred că o poţi compara cu o înţepătură de ac. Ai grijă totuşi că e foarte pretenţios. Nu te-as sfătui să îţi faci în perioada asta deoarece poţi răci uşor şi e posibil să ţi se infecteze.
Am auzit de la o prietena ca nu e mare lucru, atunci cand face gaura doare putin, ca o intepatura, dupa nu mai ai probleme, piercingul asta e destul de sigur si putin dureros. E alegerea ta.
Nu doare chiar asa de tare...eu una am incercat sa imi pun singura acasa...cu ce o poti compara? cu o durere obisnuita
o injectie eu stiu...
Pai doare mai putin decat cand iti faci gaura in ureche...pentru in nas sunt fff putini nervi si nu doare mai deloc... cel mai fain e ca nu faci infectie(fff rar sunt persoane care fac infectie)
Nu stiu ce sa iti zic de durere, dar despre aspect... Ma gindesc ca nici la scoala nu iti va da voie cu el si ce ai sa faci? Il bagi si il scoti toata ziua, dupa ce l-ai umplut in prealabil si cu microbei?
Mai gindeste-te. Fa altceva excentric daca vrei neaparat!
Pe mine nu m-a durut deloc... am si intrebat "asta a fost tot?" cu toate ca sunt fff sensibila la durere. In rest e ok, nu da batai de cap cat despre durere, pe mine nu m-a durut nici dupa ci doar o senzatie ca ai ceva in plus
dar am mare grija de el, iau un betisor de ureche, il ud, apoi il plimb putin pe sapun, dupa care curat in jurul lui, iar cu partea celalta a betisorului (tot umed) limpezesc. Apoi cu alt betisor pun putin unguent baneocin (pentru infectii. se gaseste la farmacii cu 7-8 lei) si curat in jur si las asa.
e f important sa fie curata zona.
nu purta argint pana nu se vindeca, pentru ca nu e bun. Cel mai bun e otelul chirugical sau titanul. Si atunci cand dormi si cand faci baie trebuie sa pui leocoplast pe el pentru ca exista riscul sa iasa. daca mai vrei sfaturi: netzy_26