| Andreicf a întrebat:

Are voie politia sa te ia la perchezitie asa random pe strada? sambata trecuta cand ma duceam spre casa m-a oprit garda si mi-a facut perchezitie cica pentru ca nu am ce cauta pe strazi la ora aia (era vreo 4 dim) dar respectivii m-au vazut de 500000 de ori cand ma duceam spre casa la ore tarzii. Se numeste abuz sau sifoneala/pont?
Am 17 ani

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, are voie, mai ales ca esti si minor. Nu e nici un abuz.
Dar ce faceai la ora aia pe strada?

| Violleta2022 a răspuns:

Da, Politia are voie, fiind corect cum au procedat, mai ales ca tu esti un copil minor, usor de corupt si implicat in posibile talharii locale, ori droguri samd, odata ce la 4 dimineata nu esti supravegheat de parinti, asa cum ar fi normal, sa fii acasa in pat.

| Andreicf explică (pentru Violleta2022):

Esti penibila rau.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreicf):

Asa-i cand ai 17 anisori si nu ai pic de creier, consideri ca toti sunt penibili, inclusiv Politia care dupa creierasul tau nu are voie sa te controleze cand esti gasit noaptea umbland pe strazi ( cu cine stie ce scop ascuns), fara stirea si nesupravegherea parintilor.
Daca ai ghinionul sa se faca o plangere ca-n noaptea aia prin vecinatatea unde ai fost gasit tu, a fost o casa sparta, sau vreo minora violata, apai esti suspectul numarul 1 in acel caz.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Au dreptul sa te legitimeze.

| 1onurSimion a răspuns:

Poate teau văzut mai suspect.