Da,intr-un fel anume gandirea noastra este totul.Este vorba despre legea atractiei, cum atragi tot ce ti se intampla si absolut nu e la intamplare. Daca iti plac cartile cumpara cartea Secretul si puterea adolescentilor de Paul Harinngton...Este vorba despre ce intrebi
Toate evenimentele ti se intampla si care se petrec in jurul tau, au un impact puternic asupra gandirii tale.
Cred ca voiai sa intrebi ''daca intamplarile din viata noastra(cred ca voiai sa te referi in special la cele nefaste) au o influenta asupra modului nostru de gandire, daca ne schimba intr-un fel perceptia asupra lumii?''
Si raspunsul e DA!
Cred ca a vrut sa intrebe ce a si scris.
Da are. daca ai vizionat vreodata documentarul "The secret" ai sti despre ce zic, daca nu l-ai vazut ti-l recomand. Este greu de aplicat ceea ce se spune insa cu mult antrenament se poate reusi.
Normal dar depinde de fiecare. Gandeste-te la zodii, stii autosugestia.
Si e clara treaba asta, gandesti negativ -negativ primesti, sa fim seriosi daca razi glumesti problema se va injumatati automat dar depinde cine e langa tine si cine nu. Vba aia "bucuriile le simti 1data iar tristetile de 2 ori "
richarddawkins întreabă: