| Sckizia a întrebat:

Are vre-o influenta gandirea noastra asupra ceea ce ni se intampla?

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai mult ca sigur. http://www.ziare.com/articole/gandire+pozitiva

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Da,intr-un fel anume gandirea noastra este totul.Este vorba despre legea atractiei, cum atragi tot ce ti se intampla si absolut nu e la intamplare. Daca iti plac cartile cumpara cartea Secretul si puterea adolescentilor de Paul Harinngton...Este vorba despre ce intrebi

| fuzzer a răspuns:

Toate evenimentele ti se intampla si care se petrec in jurul tau, au un impact puternic asupra gandirii tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca voiai sa intrebi ''daca intamplarile din viata noastra(cred ca voiai sa te referi in special la cele nefaste) au o influenta asupra modului nostru de gandire, daca ne schimba intr-un fel perceptia asupra lumii?''

Si raspunsul e DA!

| TheRealDaniel a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca a vrut sa intrebe ce a si scris.

| TheRealDaniel a răspuns:

Da are. daca ai vizionat vreodata documentarul "The secret" ai sti despre ce zic, daca nu l-ai vazut ti-l recomand. Este greu de aplicat ceea ce se spune insa cu mult antrenament se poate reusi.

| Radu1015 a răspuns:

Da!

| DianaDiaa a răspuns:

Normal dar depinde de fiecare. Gandeste-te la zodii, stii autosugestia.
Si e clara treaba asta, gandesti negativ -negativ primesti, sa fim seriosi daca razi glumesti problema se va injumatati automat dar depinde cine e langa tine si cine nu. Vba aia "bucuriile le simti 1data iar tristetile de 2 ori "