| ByByEly a întrebat:

Argumentati de ce exista dragostea eu sincer nu mai stiu

Răspuns Câştigător
| FeelsLIKEmusique a răspuns:

Dragostea exista ca sa existam si noi. Gandeste-te: suntem facuti din dragoste. E sentimentul suprem. Nu poti trai fara sa iubesti. O data si o data tot vei fi iubit sau/si vei iubi pe cineva. Respiri dragoste. Cresti si te dezvolti cu dragoste. E peste tot! Daca inca nu ai gasit-o cu adevarat, trebuie sa ai rabdare.happy Sigur o vei descoperi. Pe pamant e dragoste, in Rai-la fel, iar in iad arde iubirea... IUBIREA Lui Dumnezeu. Trebuie sa iubim, deci iubirea nu are cum sa nu existe! Sper din tot sufletul ca te-am convins, daca nu, nu ezita sa ma contrazici, iti voi mai da argumente. :*

15 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

Dragostea NU EXISTA este doar o inventie a oamenilor la fel ca frica, rasul plansul

| FeelsLIKEmusique a răspuns (pentru Memecy):

Asta crezi tu. Noi oamenii nu am creat nimic!

| Memecy a răspuns (pentru FeelsLIKEmusique):

Argument happy?

Suntem sclavii propriei imaginatii daca nu te-ai lamurit asteapta nici maine nu este tarziu

Biblia!

Lenea?

Chiar nu te inteleg...

Adica?

Adica?! eu iti dau argument, iar tu zici "Lenea". Ce lene? Ce legatura are asta?

Eu am zis ca nu exista dragoste pentru ca am inventat-o noi
Tu zici ca nu am dreptate pentru ca Biblia zice ca noi nu am inventat nimic...
Prietene da-mi voie sa iti zic ca amandoi avem dreptate
Realitatea este cea pe care tu insuti ti-o creezi sau cea pe care ti-o creaza altii dupa caz =)

Aha. Bun... deci dragostea a fost "inventata" dinainte sa ne nastem noi, pretenas. Noi doar am intalnit-o. Ai dreptate, esti responsabil de realitate si eu adaug spunand ca poti accepta sau nu dragostea in viata ta. happy

Si de ce exista dragostea ca asta era intrebarea? =)

| Aiwendil a răspuns:

Daca n-ar mai exista dragostea, noi ne-am mai fi nimic.Am fi doar niste obiecte.Am trai fara rost pe lumea asta. Datorita dragostei s-au creat toate.Tu de ce ai fost creata? Din dragostea parintilor tai! Ca mai suferi uneori sau plangi acestea sunt trecatoare.
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pentru a iubi trebuie sa suferi si cum multi nu vor sa sufere, putini stiu sa iubeasca.
Te pup!

| ElyLola a răspuns:

Dragostea exista pentru a lega 2 oameni ale caror inimi nu sunt intregi si care se completeaza unul pe altul asta e dragostea pentru mine

Întrebări similare