I-ai obisnuit cu note mari.
Nu e normal ce fac, adevarat, sunt absurzi.
Trebuie sa ii prinzi in toane mai bune si sa le explici ca exista si zile mai proaste. Nu poti numai de 10!
Ai niste medii foarte mari, medii la care altii nici nu viseaza!
Putini ca tine in ziua de azi!
Bafta in continuare, si sper sa rezolvi problema. Sa nu fugi de acasa sau asa ceva, totul se rezolva prin comunicare calma :*!
Bafta!
Parintii tai exagereaza, se asteapta ca tu sa ai 10 pe linie si locul 1 pe tara ceea ce ar fi imposibil, fuga de acasa nu este o solutie asa sa stii, vorbeste cu ei, intreaba-i ce ii nemultumeste
10 numai pentru Dumnezeu. Zi-le asta . Is curioasa... Ei au asteptarile astea de la tine pentru ca ei aveau numai 10 pe linie sau pentru ca... Nu aveau? Ar trebui totusi sa inteleaga ca nu prin note se dovedeste capacitatea unui om. In locul tau as invata, dar la teste cred ca as scrie pe foaie o cugetare, sau o maxima, chiar daca iau un 2, asta cu pretentia sa ma mentin tare pe pozitie si sa nu scad la invatatura si sa invat in continuare, iar la examene sa iau 10.
Bună!
Și eu am trecut prin perioada asta, i/ai obișnuit cu note bune, într-un fel e bine în altul rău.
Baftă! O zi bună să ai! Te pup!
Draga Detam i-ai invatat cu note mari spune-le ca mai mult de atat nu poti si WOW foarte mari notele cum sa iti reproseze? o.O!