Eu cred ca ar trebui mai intai sa le spui parintilor tai de nota, caci oricum vor afla si cred ca ar fi mult mai rau(si explica'le cum s-a ajuns la acea situatie). Totodata, cred ca notele tale au scazut si din cauza stresului, mai ales ca esti in clasa a 8-a.Cred ca motivul principal este lipsa de concentrare la scoala.Eu ti'as recomanda ca, in caz ca stateai la calculator sau pe afara prea mult timp, sa uiti de ele pentru o vreme.In primul rand trebuie tu sa-ti doresti sa inveti, nu sa fii impinsa de la spate(iti zic din proprie experienta) si o sa vezi ca atunci vei invata mai usor... uite, si eu sunt in clasa a 8-a si am un program destul de incarcat dar cred ca 4-5 ar trebui sa te concentrezi doar pe teme si invatat, si restul timpului sa'l acorzi celorlalte activitati(in timpul cat inveti sa nu vb la telefon, sa stai pe mess sau sa te uiti la tv). cel putin pana cand profesorii vor vedea o schimbare, la fel si parintii si pana cand vei vedea ca notele tale se vor ridica. Sper sa te fi ajutat! succes
Poate si pentru ca ai trecut la un nivel mai dificil.toti adolescenti se plang de clasa a opta. fa-ti si un orar. poate o sa iti fie mai usor la invatat si te vei odihni mai mult.
Cand vi de la scoala iti faci lectile (depinde si de progamul scolar, daca esti dimineata sau dupa amiaza)mananci si timpul care ti-a mai ramas te relaxezi... te uiti la tv.sau faci ce vrei.
Succes si muult noroc.
pa pa
Pai simplu trebuie sa constientizezi ca viitorul tau e in joc si programul ti-l aci tu dupa bunul plac. incearca sa reduci nr orelor petrecute la pc sau in fata televizorului.
Eu zic ca ar trebui sa inveti putin mai mult de ex, in afara sa stai la calc. 3 ore stai 2 h jumate si cand esi in oras stai putin mai mult si cred ca vei lua note mai mari te asigur si oricum pntr o fata in a 8-a 7 nu e nota mica!
Ar trebui sa le zici, sa discutati si sa gasiti impreuna solutii care sa te ajute.succes!