| AlexutzaDulcika a întrebat:

As avea nevoie de un sfat.De o luna am inceput sa fac street dance...imi plk la nebunie, dar niste colegi de la scoala spun diverse chestii despre mine...am avut serbare de ziua scolii si am participat si eu cu altii copii din sc care fac street, de atunci spun tot felul d chestii ca nu ma sincronizes, etc.
Pe deasupra mai spun si ca eu am plans ca sa intru in spectacol ceea ce e clar o minciuna.
O fata care face mereu asa ca mine.chiar a venit la cls mea sa le spuna chestii despre mine! ca nu dansez bine, etc...culmea e ca chiar ea danseaza fara nici o jena in fata tuturor si multe persoane iau spus ca danseaza groaznic! o data chiar eram de fata!

VREAU SA MA SFATUITI PT K SAPT VIITOARE AR TB SA PLATESC PT URM LUNA... DAR NU STIU DAK MERITA TOATE LACRIMILE, DUREREA SI TIMPUL LIBER PIERDUT... CE SPUNETI? SA CONTINUI SAU SA RENUNT?

mentionez ca am renuntat la mai multe sporturi pan acum si nu as vrea sa cont asa...si de asemenea sunt multe pentru d`ale mele d la street care spun sa nu renunt...

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca tie iti place ce faci, ce te intereseaza parerea unor barfitoare? Poate ca aia e si chestia, sunt geloase pe tine ca dansezi atat de bine. Fata aceea care ai zis ca s-a dus si le-a zis ca dansezi rau, da clar dovada de o gelozie fara numar, si in acelasi timp de o copilarie. Iti alegi, ori o infrunti, ori o ignori. Depinde si de firea ei. Daca stii ca este o fire mai certareata si inzdraneata, mai bine ai ignora-o. Las-o sa spuna ce vrea, nu te lasa influentata de parerea ei sau a altcuiva niciodata.
Mult succes!
O zi buna!

1 răspuns:
| No a răspuns:

Nu asculta ce zic altii. Daca tie iti place cu adevarat ceea ce faci, nu merita sa renunti daca cineva iti spune asta. Si eu vroiam sa renunt sa fac gimnastica pentru ca unii imi spuneau asta. Dar.pur si simplu i-am ignorat si mi-am vazut de treaba mea. Am muncit mult si am dansat la multe spactacole, unde am fost si premiata cu restul grupului.
P.S. nu renunta la ceea ce-ti place!