| deea443 a întrebat:

As avea si eu doua intrebari si astept un raspuns serios daca se poate. La introducerea unui obiect, mai exact, introducerea degetului in vagin ( al iubitului ), exista posibilitatea de a te dezvirgina? Tinand cont de faptul ca durerea este prezenta, dar nu intr-o masura mare, ci oarecum placuta. Si as vrea sa mai stiu daca se poate, ce anume marcheaza virginitatea la fete, in afara de sangerare, durere. M-am documentat si pe internet si pe la diferite prietene, dar nu sunt foarte sigura de raspunsuri, unele sunt favorabile mie altele nu. Daca aveti raspunsuri si de asemenea daca sunteti cat de cat siguri de ceea ce stiti, nu ezitati. Multumesc frumoshappy

4 răspunsuri:
| iQuickscopedYa a răspuns:

Sunt baiat * La prima intrebare, nu, 97% nu te poti dezvirgina cu degetul, la a doua chiar nu stiu pentru. ca sunt baiat

Răspuns utilizator avertizat
| darcalex a răspuns:

Sunt baiat dar... intreabarea 1 : daca degetul a fost introdus prea adanc, sau vaginul fetei respective e mai sensibil e probabil sa te dazvirginezi, la a - doua ar mai fi si usora lasare a sanilor.

| gabry_2171 a răspuns:

Prima intrebare este adevarat poti fi dezverginata cu un deget :si a doua nu cred ca mai conteaza asa mult verginitatea mult timp in urma da dar acum nu