| Xab a întrebat:

As avea si eu nevoie de niste sfaturi. Nu prea stiu ce sa aleg pentru teza intre fizica, chimie si biologie.
La fizica nu stiu sa fac probleme.
La chimie ma descurc binisor, dar nu prea retin definitiile.
La biologie profesoara nu prea vine la ore si mai mult conspectam din carte.nu inteleg nimic.

Eu as da la chimie. dar totusi mi`e frica pentru ca multa lume zice "Chimie? Ai innebunit?"Din clasa majoritatea vor la biologie.

Cred ca ar fi mai bine sa iau un 7-8 la chimie.decat o nota mai mica la bioloie/fizica... dar inca sunt in dubiu, plus ca saptamana viitoare trebuie sa dau un raspuns.

Am uitat sa mentionez ca sunt cls a9a... voi pe ce v-ati indreptat?

4 răspunsuri:
| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Eu cand eram la liceu dadeam teza la chimie.nu pentru ca stiam ceva pentru ca faceam cu diriga si copiam. tu daca te descurci la mai bine la chimie da teza la materia asta.bafta la teza.

| blabla5532 a răspuns:

Chimie ca nu trebuie decat sa stii chestia cu 1s2 2s2 2p6 etc. daca le stii pe astea restul se leaga de asta.

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am dat la biologie! o porcariee. dar deh.

daca as fi avut alt prof anul trecut da as fi dat la chimie pentru ca e cea mai usoara materie.
mai degraba dai la chime, nu conteaza ce nota iei, ca copii sau nu conteaza ce ai tu in cap
batting eyelashes

bft love struck

| Cristinik_2661 a răspuns:

Nu conteaza la ce dau ceilalti, tu sa dai la ce te descurci cel mai bine. happy si la mine in clasa aproape toti dadeau la istorie ca se putea copia, iar eu de fiecare data am dat la geogra pentru ca la asta ma descurc si imi place.bafta