anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu o intrebare am o cunostinta cu o problema sa va explic.Este fata si are 17 ani a fost la profesionala, maicasa a fost plecata in Spania si a venit sa o ia, nu o lasa sa termine scoala mai avea 2 saptamani si a luat-o, a vorbim fata la scoala ca sa o treaca si sa vina inpoi maicasa i-a zis ca o aduce si acum numai vrea sa o aduca sa.si termine scoala, ei au venit in tara dar fata mai are un frate in Spania tot asa luat de la scoala din Romania era clasa a 6 l-a luat cu forta, si la dus in Spania a facut 15 ani nu la adus nici sa-i faca buletinu si parintii au fost, ii slugareste pe acolo vrea sa ii trimita la munca ca sa le ia banii, astept si eu pareri despre ce se poate face legal tin sa mentionez ca maicasa sta cu unu nu sunt casatoriti si nu e tatal a celor 2 si maicasa nu are nimic nici locuinta nimic, este posibil ca asa parinti sa faca copii sa isi bata joc de ei?

1 răspuns:
| Samariteanul a răspuns:

Daca ai suficiente probe sa-i acuzi de asa ceva iti sugerez sa anunti politia sau sa depui o plangere(sau apeleaza telefonul copilului). Bafta!