| Smile_5509 a întrebat:

As avea si eu o intrebare.
La vara, merg cu scoala intr-o tabara in slovacia(eu sunt clasa a saptea, deci atunci voi fi a opta) si limita de varsta era 14 ani dar eu atunci voi avea 13 jumate:-s
Restul clasei are buletin pentru. ca toti vor avea 14 ani atunci daca nu si mai mult.Imi trebuie pasaport? Pentru ca nu voi avea buletin atunci.

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Da, ai nevioe de pașaport. Există 2 tipuri de pașaport
- cel temporar, valabil 1 an (se eliberează in doua ore)
- cel electronic, valabil 5 ani ()se elibereaza in 14 zile
diferenta de pret intre cele doua pasapoarte este doar de 60 de lei, de aceea poti opta pentru al doilea tip de pasaport, valabil 5 ani.
In afară de taxele aferente pașaportului ai nevoie de certificatul tău de naștere (original și copie), cărțile de identitate ale parinților (originale și copii), acordul părinților (care constă în semnaătura lor dacă te însoțesc amândoi când îți depui actele pentru pașaport sau acordul notarial al părintelui care nu te poate insoți)
Pașăportul va fi ridicat doar de către unul dintre părinți cu certificatul tau original și carte sa de identitate.
De asemenea, pe lângă pașaport, vei avea nevoie la ieșirea din țară și de acordul notarial al părinților prin care aceștia își dau consimțământul ca tu să părăsești țara însoțit de conducătorul grupului.
Mari succese!

| FallingRain a răspuns:

A spus ca putem avea 14 ani sau 13 ani si jumatate deci nu te stresa ca nu se intampla nimic daca nu ai buletin. Intreab-o si tu pe profa daca ai nevoie de ce-oi avea nevoie si ma rog intelegi tu. Nu te stresa ca tot vei merge in excursie. Daca nu te primesc ca nu ai pasaport sa ai si tu ceva bani la tine mai multi sa ai de unde da mita.

| mickeye a răspuns:

Tabără în Slovacia? ne-am dat dracului..pe vremea mea se făceau tabere la Năvodari, Costinești. mâine poimâine vei merge în tabără și în Congo?

| Cannabis_3757 a răspuns:

Avand in vedere ca deja ai dat banii(inaintea meatongue) nu mai ai ce sa facilaughing trebuie sa te primeasca in autocar sau cu ce o m merge:-s.