| DavidIon6 a întrebat:

As avea și eu o întrebare mai exista fete cărora le plac poeziile în 2025. Adică am încercat sa le fac poezii mai multor fete crezand ca acest mod de abordare ar fi mai adecvat voi ce considerați? Ideea e ca doream sa ma bag și eu în seama cu o fata din București având în vedere ca am 16 ani și în opinia mea adresarea unei poezii mi s-a părut ceva mai unicat in generația de azi în care nu prea se mai pune accent pe asa ceva. M-ați putea ajuta cu un sfat?
david_wtz16 pe Instagram

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideea este sa agti tu o fata, nu sa postezi poezii, ca nu se mai agata nimeni asa.
Recomand abordarea directa, fata in fata, in viata reala.

| Kufu95 a răspuns:

Depinde de fată, nu toate adoră să le scrii poezii, dar vor fi şi fete care le vor găsi interesante.

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Apropo, dacă le scrii doar ca să fi cu fete împreună, s-ar putea să rămâi doar cu poeziile, nu le da impresia că eşti dispetat că vor fugi de tine.

| MarianWLF a răspuns:

In ziua de azi e la moda sa stai de vorba cu fata, ii trimiti poezii in timp ce altul o tine de vorba cu orele la telefon sau prin mesaje, pierzi din start, fetele au cu vine vorbi, sa nu crezi ca esti singurul care o abordeaza, daca vrei sa iesi in evidenta nu evita interactiunea si nu pierde mult timp cu mesaje, invit-o sa iesiti.

| ciocolataheidi a răspuns:

Raspunde i la un story si spune i "ce pantaloni frumosi ai, pot sa ti dau jos?" si o dai pe spate 100%

| siriusblack98 a răspuns:

Te-ai nascut in generatia gresita. Nu, fetele din generatia ta si nici a mea aparent (27 de ani) nu apreciaza poeziile. Si eu am scris cateva sute de poezii, fie ziceau "da, frumos" ca sa scape de mine fie nu aveau nici o reactie, se plictiseau. Si nu, nici gestul in sine nu mai este apreciat indiferent ca e vorba de o poezie, o ciocolata sau o floare frumoasa oferita cu caldura. Iti vor da cu flit in secunda 2. Daca ma uit in jurul meu, pana nu ai muschi + tatuaje, un " bemveu fha " si arfe de cocalar, nu se uita nici una la tine. Alea cuminti care zic ca "nu suntem toate asa" cred ca sunt luate ca eu in 27 de ani nu le-am intalnit niciodata si nici cluburile nu le-am frecventat ca sa zici ca le-am cautat unde nu trebuie.