Decii nu-i baga in seama eu st populara la mine in sc si se mai trezeste cate un handikapat saa urle la mine dar i zambesc si merg mai departee cand sunt jignita nu numai ca jignesk da si lovesk adica daca cine va sa luat de mine nu cont ca e mai mare sau nu am luat atitudine nu trebuie sa stai la mila nimanui trebuie sa fi respektata si cu prietena ta explicaii asa : eu nu stau dupa tine stii ff bine ca si eu stiu sekretele tale tu le sti pe ale mele daca aleme st spuse si ale tale la fel shii apoii ceretii scuze de 100 de orii si totul va fi ca app inkearca c fata aia care nu te respekat etc da-mi mie id ei si se rezolva o sati trimit un mesaj privat cu id meu sa-mi dai id aleia mersyi funda ?
Buna! normal prietena ta nu ar fi trebuie sa se supere pentru tine, ai avut si uh o porb...erau chiar asa de importante acele cd-uri? mai importante decat prietenia voasta? nu cred! cred ca ea este suparata pe tine din alt motiv! cel mai bine ar fi sa te duci la ea si sa clarificatii lucrurile sa ii ceri si uh scuze pentru cd-uri si sa ii aduci aminte ca ai fost bolnava si sa ii spui ca dk era era in locul tau cf?
si ca nu are rost sa fie suparata pe tine dintr-un lucru asa banal,iar dk nu va impacatii (problema cu secretele) dk ea tea fost asa buna prietena cum ai spus uh,nu te-ar spune secretele! iar dk o face incerca si uh sa negi tot ce zice, poate pana la urma o sa va impacatii, succes!
Sfatul nr 1 : nu iti spune intimitatile in fata nimanui
-II- nr 2 : nu insista sa vorbesti cu cineva daca nu vrea
-II- nr 3 : ajuta fara sa ai asteptari
-II- nr 4 : tine-te departe de anturajul care iti displace, nu incerca sa iti abandonezi idealurile doar pentru a intra in anturaj si a nu fi singura
-II- nr 5 : Calitate nu Cantitate : decat 100 de prosti pe post de "prieteni" mai bine 5 si prieteni adevarati.
-II- nr 6 : Prietenia se cladeste pe fapte mari si nu pe lucruri marunte gen "imprumutat de cd-uri" sau "ajutat la lectii".
-II- nr 7 : daca tii cont de astea mai departe vei sti instinctual ce ai de facut
Nu ii baga in seama draga mea ignorai. sa stii ca sunt invidiosi pe tine asta pentru ca profesorii te vad un model si te iubesc. lasa-i. vei vedea ca daca acum nu iti este bine mai tarziu cu siguranta.succes
Trateaz-o cu indiferenta...Va realiza ca a pierdut un bun prieten si va incerca sa te recupereze! Atunci sa-i explici ca a fost greseala ei ca nu a inteles ca a fost bolnava si a facut atata cearta pentru niste CD-uri si tot greseala ei a fost si ca te-a barfit cu celelalte. Spune-i ca tu ai avut incredere in ea cand i-ai spus secretele tale si ai crezut ca le va pastra... Oricum, trateaz-o cu indiferenta, DOARE!
Succes! si incearca sa nu mai pui atata la suflet pentru oamenii care nu merita
Am uitat sa specific ca am incercat sa ma impac cu prietena mea, dar nici nu vrea sa vorbeasca cu mine... Mai nou diriga ne-a propus sa facem si marti si joi dirigentie, marti in locul orei de muzica, pentru ca ea e profa de muzica si fiindca s-au intamplat foarte multe la mine in clasa, ne-a zis ca o sa mergem cate doi la psihologul scolii si ma gandeam ca poate as putea discuta despre aceste probleme, dar nu sunt sigura...