Din cate ai spus am inteles ca tu încercai sa ii faci pe plac prietenei tale pentru a se simti ea bine, în timp ce ea se gândea numai la ea si la binele ei, fără să o intereseze ca cineva se străduia sa faca unele lucruri pentru a se simti ea bine. Parerea mea e ca nu ar fi bine sa o contactezi, pentru ca daca stai sa te gândești tu mereu ai fost a 3 a roata la căruță, în timp ce tu o considerai cea mai bună prietenă. Vine un moment în viața cand uitam de relele pe care ni le-au facut unele persoane, si începem să ne comportăm cu ele de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, de parcă... încă sunt cei mai buni prieteni ai noștri, dar nu este asa...multă lume spune sa uitam trecutul si sa ierti persoana care ti-a gresit, dar in acelasi timp nu poti fi prieten cu cineva care te-a tradat. Din moment ce a trecut ceva timp, ai tendința să o contactezi si sa vorbesti cu ea de parcă nu ai mai vorbit cu un vechi prieten, dar ea nu poate fi prieten in acest caz, decizia iti apartine
Din câte ai zis te-a trădat și de multe ori s-a purtat foarte urât cu tine. De ce vrei să o mai cauți?
Să te caute ea dacă te consideră prietenă.
Eu zic sa o cauti. Nu ai nimic de pierdut. Iar daca nu ai s o cauti, gandeste te ca nu ai cum s o uiti, va ramane doar o amintire.