| Prankster a întrebat:

As dori sa cumpar "Morti pana la apus" de Charlaine Harris dar n-am gasit-o la nicio librarie. M-am gandit sa fac comanda pe net, dar mai intai as dori sa-mi fac o parere, sa nu dau banii degeaba pe ea. Poate puteti sa-mi dati fragmente din ea...sau macar impresii, in cazul in care ati citit-o. Ms. anticipatwinking

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Eu am luat-o de la o colega (cum e ea draguta mi la dat si pe-al doilea big grin)nu prea ma omor cu cititul (cel putin nu carti)dar mi-a atras atentia asa c-am reusit sa o citesc pana la sfarsit.Parerea mea:e o poveste interesanta, clasica (vampirul si muritoarea)are foarte multa actiune (de toate felurilelaughing), vampirii sunt destul de batrani (si ca infatisare), daca Twilight e mai mult pentru adolescenti, acesta este de la 18 ani in sus.Persoanejele sunt foarte bine conturate, faiecare cu o personalitate total diferita (il ador pe Eric), e un roman fantasi, politist (vei vedea tu de ce, nu stric surpriza)ideea e ca spre sfarsit o persoana aparent inocenta e de fapt pericol public big grin(a trebuit sa o spun), cartea mi se pare absolut minunata (te ''arunaca'' intr-o lume in care vampirii sunt cei vanati)si ce-a de-a doua e mult mai tare parca ''Moartea la Dallas''daca nu m-nsel.Cumpar-o n-o sa regreti!(am fost angajata sa-i fac reclama laughing)

0 răspunsuri: