| VanessaTPU a întrebat:

As dori sa cumpar un hamster, este bine sa stea singur, sau sa-i cumpar din prima inca unul de companie? Si cam cat mi-ar traiihappy

3 răspunsuri:
| SnowBella a răspuns:

Cum a spus si @mogosan96, nu`ti lua hamster pentru ca o sa-ti para rau. Si eu am avut (pe langa papagali, caini, pisici), dar nu mi se parea ca miroase. In schimb face foarte multa galagie (mai ales noaptea) si, din pacate, traiesc foarte putin, ajungand doar pana la varsta de 3 ani. Al meu a trait doar o saptamana si am plans o luna dupa el. Iti recomand un papagal nimfa. Traieste chiar si 25 de ani si, in plus, este foarte usor de imblanzit.
---
Think clear!

| VanessaTPU explică:

Am inteles ca traiesc putin...insa am multe pr care au hamsteri de ceva vreme, si de aceea am zis sa incerc si euhappy.de papagali nu prea ma incanta...cred ca sunt mai galagiosi ca hamsteriilaughing

| mogosan96 a răspuns:

Iti dau un sfat nu-ti lua ptk au un miros groaznik. tebuie sa ai mereu grija de ei. si chestii din astea. mai bine ia-ti un papagal. am avut si is foarte faini. mai ales ca stiu multe chestii. am avut un papagal cand ii dateam drumul avea un singur loc de stat pe icoana din perete! era foarte fain! dar a venit o pisica tembela si mi la speriat... si a plecat. deci nu-ti lua hamsteri.o sa-ti para rau.