| Lucifer_5933 a întrebat:

As dori sa impresionez o fata care este foarte frumoasa si inteligenta.
Dar fiindca e invatamantul romaniei de *** si eu nu inteleg ce spun profesorii ( prea bine in special la mate ca la celalalte materii n-am probleme.) si nu stiu cum sa imi cresc notele sa o impresionez dati-mi voi niste cai precizez ca la momentul actual nu o prea intereseaza de mine dar daca invat mai bine.

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Asa e cu matematica asta.Nu e pentru totioh go on
Incearca sa vorbesti cu ea abordand teme extrascolare.Nu e mereu intresant sa vorbeste de chimie, dar e amuzant sa vorbesti de ticurile profuluitongue

| Just4FunHD a răspuns:

Asta sa o crezi tu ca nu o intereseaza daca nu inveti bine. Ca nu e atrasa de tine e altceva. Atractia nu tine doar de inteligenta.
Doar ca nu prea intelegi e de ajuns. Te poti stradui sa pari ca tocilarul sau poti sa inveti sa o cuceresti. Asta daca ea e mai importanta decat scoala. Si daca zici ca nu te pricepi de ce nu faci din dezavantajul tau un avantaj? Invit-o in parc sau la tine acasa sa te invete ea. Atentie te rog, nu te avanta din prima peste ea. Vei esua garantat. Daca arati putin interes e de ajuns.

| Sheridanx a răspuns:

Just4fun are dreptate. Poti folosi faptul ca nu te pricepi la matematica pentru. a te apropia de ea.
Daca iti e frica ca te va refuza, incearca sa ii atragi atentia. Fii diferit decat ceilalti baieti si incearca sa ii arati ca aveti si alte lucruri in comun in afara de "pasiunea" pentru.invatatura.
Daca, totusi, te refuza.nu e sfarsitul lumii. Gandeste-te ca ea pierde tongue
Bafta>big grin