Sti am mai vazut un psot ceva de genul acesta dar si tuh cam accelasi subiect cred ca ai sa te reabuni pe ei cum am zis-o si o mia zic
Nu stiu daca tuh crezi in asa ceva desi ar fi foar bine daca crezi zic asta pentru ca am obs ca multi oameni nu cred in Dumnezeu
Zice Biblia "Nu cauta sa te razbuni lasa asa cum ii ca Dumnezeu se va ocupa de ei si ce are Dumnzeu sa le faca celor rai ii mult mai rau decat ce vrei tuh sa faci" nu 100% exact asa ca nu-mi amintesc cum rea exact dar asa ii in general sa zic asa.Cam ce-ar vrea sa zica? Tuh vrei sa prinzi curaj ca sa te razbuni lasate asa cum esti timid asa cum esti nu te schimba mai bine as decat un shemecer ciobarlau ...si daca chiar vrei as faci ceva incearca sa fi prieteni cu toti incearca sa te imprietenesti cumva cu ei sau vb cu ei stiu ca esti timid stiu cum ii din proprie experienta dar m-am imprietenit cu ei cu totii si oricum dupa cem-am imprietenit nu am mai tinut legatura cu ei si mau lasat in pace deci incearca sa nu cauti sa te razbuni ca nu duce la bine.Bafta si sper ca te-am ajutat
Adevaratul curaj este mai mult legat de intelect decat de simtaminte. Cu cat inveti sa actionezi in ciuda fricii, cu atat devii mai uman. Cu cat iti urmezi teama mai mult, cu atat incepi sa traiesti asemeni unui mamifer.
Si oamenii curajosi se tem, dar nu lasa frica sa ii paralizeze. Daca atunci cand eviti sa iti infrangi teama si te simti usurat, atunci cand reusesti sa o eviti, nu faci altceva de cat sa iti amplifici frica si pe viitor.
Frica incepe sa devina o parte din tine. Exista o voce firava inauntrul tau care iti spune ca asta nu este genul de viata pe care ti-ai dorit sa o traiesti. Vrei mult mai mult de atat. Vrei sa inveti noi lucruri, sa ai mai multi prieteni extraordinari, sa calatoresti, sa ajuti oamenii la ananghie, sa faci tu diferenta.
Acea voce launtrica iti spune ca motivul pentru care ai probleme in a te automotiva este acela ca de fapt nu faci cu viata ta ceea ce in mod normal ar trebui sa faci… pentru ca ti-e teama. Si daca refuzi sa o asculti, vocea va ramane mereu acolo, cicalindu-te referitor la rezultatele tale mediocre toata viata si vei trai cu regretul a ceea ce ai fi putut face.
Adevaratul curaj este o iscusinta mentala, nu una emotionala. Acum ca ai inteles logica, ramane doar faptul ca este mult mai usor sa spui ceva decat chiar sa faci acest lucru. Poate ca logic stii ca nu te afli intr-un real pericol daca te urci pe o scena si vorbesti in fata a 1000 de oameni, dar frica apare involuntar.
Curajul nu necesita sa iei masuri drastice in astfel de situatii. Curajul este ceva ce inveti si antrenezi in timp. Niciodata nu vei merge pentru prima oara intr-o sala de fitness sa ridici o greutate de 100 kg, asa ca, sa nu crezi ca a fi curajos este ceva ce vei reusi peste noapte.
Ceea ce trebuie sa faci este sa te concentrezi asupra elementelor care trebuiesc abordate,sa gasesti solutii la problemele care apar. Daca ceva nu merge,schimbi tactica. Mai cere sfatul parintilor.
Apoi,important pentru tine este sa ai convingeri care sa-ti mobilizeze comportamentul,care va determina rezultatele. Sa nu ai convingeri de genul "Nu pot sa fac asta" sau "Este prea greu pentru mine".Cu astfel de convingeri vei atrage roadele gandurilor tale,si rezultatele vor fi negative. Gandeste pozitiv si vei vedea ca vei castiga incredere in tine.
Prin inteligenta emotionala vei reusi sa te adaptezi la situatii. Cauta sa evoluezi prin controlul gandurilor.
Toti avem teama,dar important este s-o folosim pentru noi,s-o cultivamin interiorul nostru,pentru a ne propulsa spre evolutie si sa ne urmam pasiunile.
De asemenea, ai nevoie de un scop-o destinatie unde vei ajunge. In ciuda greutatilor si provocarilor, vei ajunge unde ti-ai propus. Ia decizia sa lupti pentru idealurile tale si sa le demonstrezi celor care te necajesc ca esti mai bun decat ei. Vei vedea cum te vor respecta!
Heii`! Dar de ce te bat.etc?! Poate in felul lor le-ai gresit, esti tocilar (scuze) si iei ii bat pe tocilari.Sau pur si simplu nu te suporta.Asta e...!
Unu la mana, nu trebuie sa fii curajos sa iti infrunti animalele de colegi. Iti trebuie un gram de inteligenta. Metoda cea mai eficienta este de a-i evita, ignora, si a-i sfida cu privirea. Niciodata nu lovi inapoi. In momentul in care se apropie de tine, iesi din clasa.
A doua la mana - Dirigintele/directorul nu poate face nimic. De ce? Pentru ca ei ii tin sub control doar la scoala, nu si in afara incintei.
Considera-i niste oameni de nimic.
Pe langa ce ti-au mai zis altii pe-aici, daca nu merge si nu merge, muta-te la alt liceu. (Dar daca esti de 4 ani la liceu, nu inseamna ca ai terminat? Sau n-am inteles eu bine. )
Or cat ar fi de mare si tare dai cand nu se asteptat si cand nu e incordat i dai una cat poti tu de tare sub barba si lesina si tin frica dupa aia asta de tine crede-ma nu-ti fie frica poate sa fie si de 2 m tot lesina sau numa-i stie de el
Ai putea sa incerci sa te imprietenesti cu ei iar daca nu merge spune-le parintilor sa vina la scoala si incearca sa fi mai increzator in tine si sa nu mai fi asa timid in unedle cazuri e bine sa fi rau mult succes si sa ia grija:XFunda?