Într-un an plin de provocări și realizări, fiecare zi ne-a oferit ocazia de a învăța și de a crește. Să privim spre viitor cu speranță, știind că ceea ce am trăit ne-a modelat pentru un drum mai bun. Mulțumim pentru momentele împărtășite și pentru amintirile ce vor dăinui mereu!
Am luat de pe net/dintr-o carte:
„În fiecare sfârșit se află o nouă începută. Să întâmpinăm viitorul cu speranță și curaj."
„Anul ce vine este ca o carte albă. Tu ești autorul poveștii tale."
„Fiecare zi de anul care se încheie ne-a adus lecții. Să le păstrăm în inimă și să le folosim în noul început."
„Anul care vine ne dă o șansă să devenim cea mai bună versiune a noastră. Să nu lăsăm frica să ne oprească."
„Am învățat multe, am trăit multe și am visat multe. Acum, este timpul să lăsăm trecutul în urmă și să mergem mai departe cu încredere."
„Anul care trece ne-a învățat răbdare, iar anul care vine ne va învăța curajul."
„Nu privi în urmă cu regret, ci înainte cu încredere. Fiecare pas te aduce mai aproape de visurile tale."
„Fiecare început de an aduce cu sine noi oportunități. Să le îmbrățișăm cu optimism și determinare."
„La fiecare final de an, renunțăm la ce nu ne mai servește și primim cu brațele deschise ce urmează să vină."
„Anul ce vine este doar o foaie albă, iar tu ești artistul care va crea o capodoperă."
De ce sa le iei de undeva, cand poti sa tii-l creezi tu, dupa trairile din toti anii tai? In felul asta, e mult mai placut cand peste cativa ani, cand vei depana amintiri, sa te loveasca nostalgia aia cand citesti citatul care ti-a definit tie viata.
Fi si tu mai original/a
anonim_4396 întreabă: