In cazul in care esti sigur ca fizicul si psihicul te poate ajuta sa treci prin acele probe foarte dificile si aproape neomenesti,nu ar fi o idee rea.
Si asta iti spune cineva,care are cunostinte si rude plecate in strainatat,unele au facut si o facultate,cele care au plecat mai de mult,au mai avut ceva noroc,dar cele care au plecat recent, mai mult muncesc ca sa-si plateasca datoriile.Dar am si rude ramase in tara, care muncesc de se rup si se chinuie sa traiasca decent.
Este foarte greu sa dai un sfat, deoarece situatia este grea cam in toata Europa si romanii ca sa intre in tarile iesite din criza, cam nu li se acorda loc de munca.Asa ca, doar tu decizi, ce sa faci cu viata ta! Dar ar fi bine sa ceri si parerea parintilor.
Uite, inteleg ca facultatea n-ai facut-o, din cauza financiara si nici n-ai vrut.
Dar in Romania, daca n-ai diploma aia aiurea, nu prea te ia nimeni.
Eu tuturor le zic, daca o sa lucru undeva o sa lucru pentru ce stiu sa fac nu pentru o diploma.Dar adevarul e ca conteaza mult.
Daca vrei sa mergi in alta tara, e ok, dar nici prea, singura, nici acolo nu sta caini cu colacii in coada.
Eventual sa-ti gasesti un prieten/prietena, cu care sa-ti incepi viata ( sa mergi undeva, sa va luati un job) totusi e mai bine viata-n 2.
Sa mergi in alta tara, daca esti frumoasa, poti lucra la o patiserie, gelaterie, in special Italia, sunt romance frumoasa care lucra neavand nici liceu terminat.
Nu ceda din prima, lupta pentru tine, cum ai facut-o si pana acum.
Daca vrei putem pastra legatura sa imi mai zici ce ai facut.
Bafta! Funda?
De mic nu mi-a placut sa invat, si am nimerit intr-un liceu unde invatatura nu era prea importanta.eram 5-7 elevi care veneau la scoala deci daca as vrea sa dau bacu ar trebui sa recuperez foarte mult.
Deci atunci varianta 2, cauta-ti un prieten si el cu dorinta sa mearga la munca (si scuze crezand ca esti fata, am enumerat cateva chestiuni naspa )
Dar la baieti e mai greu, munca la lopata gasesti si in Romania ...
Eventual daca esti bun la ceva, ai talent pentru ceva.
Eu vreau sa joc intr-un film, reclama, si de acum ma gandesc ce voi face cu indreptarea spre film si actorie.
Nu poti nici sa, il crezi pe primul pe care-l gasesti ca te va duce la munca.
Mai mult nu cred ca te pot sfatui
Nu vreau sa ajung la sapa, am spus ca ma pricep in domeniul fitness/it.
Diorrus întreabă: