| pufa a întrebat:

As dori sa pun si eu o intrebare baietilorhappy. dc va inselati prietenele? din moment ce ai tot ceea ce iti doresti de la ea.sunt multe femei si maritate dupa atatia ani si barbatu o le insala chiar daca le iubesc. dc? ce nu va ajunge

4 răspunsuri:
| User a răspuns:

Eu nu insel Ohappy

| Helvete a răspuns:

In primul rand, pui intrebarea ca si cum ar fi ceva general, intalnit la toti baietii. E absurd. Intr-adevar, o mare parte face asta, dar sunt si unii care nu o fac, cum majoritatea oamenilor mananca ciocolata, iar altii nu.
Si ca sa zic ceva legat de intrebare, mai exact, despre cei care inseala- chiar nu inteleg nici eu chestia asta. Daca ar fi sa am o prietena si in timpul ala as intalni o a doua persoana pe care o plac, m-as duce la cea cu care sunt si i-as spune direct care e treaba si m-as desparti de ea, daca as fi sigur ca cea pe care am intalnit-o e ceea ce vreau si e mai buna decat fosta. E cel mai simplu asa.

| mikilooooooooo a răspuns:

Cand inselam. acum cam 2 ani, inselam din placerea senzatiei de suspanshee hee dar cand iti dai seara ce ai facut aceei persoane ti se taie tot elanul de la a mai face asa ceva... sau sa fii inselat. daca simti ca ti-ai gasit persoana potrivita si cu care poti ramane, atunci nu o vei insela dar daca te combini cu o fata in 2/3 zile si nu sunt subiecte de discutie logic sa te duci si la alta happy
pup :*

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Eu nu insel :! Nu e frumos asa ceva!
Baftawinking