| AnDra_4581 a întrebat:

As dori sa stiu ce sa fac daca 2 prieteni buni ma intreaba daca vreau sa fiu cu ei ce fac?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Simplu, alege-l pe cel pe care il placi mai mult, si respinge-l pe celalalt intr-un mod delicat ca sa nu ii frangi inima iar daca nu iti place niciunu, atunci...repinge-i pe ambiilaughing bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Menage a trois, ce naiba sa faci?!

| AnaBejenaru a răspuns:

Depinde de cine iti place mai mult, daca iti place de unul dintre ei fii cu el, dar nu ii alege pe amandoi!

| AnA19MaRiA a răspuns:

Pai parerea mea este ca ar trebui sa le spui ca nu poti sa fii cu nici unul dintre ei deoarece nu vrei sa strci prietenia lor si vreti sa fiti in continuare doar amici.big grin:*:*

| Bessame a răspuns:

Se cunosc inte ei? ESti sigura, sigura ca nu au ei ceva in comun >?happy De obicei au ei un joc al lor...si vor sa isi arate''''talentul''castigator! Ori sa fii cu unul dintre, ei in timpul in care celalat se un amic bun te ajuat cu sfaturi.si sa nu te trezesti ca de fapt cel prezent te lasa, celalalt se un un amic ffoarte bun sfaturii, alea incercand sa te aduca si in plasa lui! sunt foarte multi care joaca asa!
S-au la intrebarea nu sti ce sa faci? inati gandeste-te bine ce simti pentru fiecare, daca ceea ce simti e o atractie ca pers,, s-au doar amicala! Si sa alegi ceea ce e bun pentru tine si sa merite!

| Doddel a răspuns:

No offence esti sigura ca nu te considera o tarfa nenorocita?!
De obicei relatiile dintre cei mai buni prieteni se strica dupa ce trec la urmatorul pas de prietenie, sa fie impreuna, eu spun sa fii impreuna cu amandoi tarfo in acelasi timp mergeti toti 3 in parc peste tot va sarutati toti 3 pe rand si asa mai departe daca rezistati va si casatoriti si asa mai departe. o sa apari si la tv.
Da-o-n... de treaba.