| SweetAngelCry a întrebat:

As dori sa stiu pentr liceul LMK Galati, Stiinte Sociale cate si ce ore sunt pe saptamana, la ce se da teza in fiecare an si ce facultati pot urma. AA da si la ce se da bacul. Funda celui mai complex raspuns:*
PS:am mai pus intrebarea asta, dar singurul raspuns ce mi s-a dat a fost ca la LMK e cam greu...asa ca va cer ajutorul din nou

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Nu stiu liceu ala, sunt din alt oras dar stiu sigur cum e la stiinte sociale si crede-ma e cam la fel la toate. Faci mate toti cei 4 ani de liceu, dar fizica, chimie si bio doar in a 9-a si a 10-a.Nu faci informatica, faci tic (tehnologia informatiilor si a comunicarii).2 ore de mate pe saptamana, 2 de fiz, 1 chim, 1bio, 2-4 istorie, 2-4 engleza, 2 franceza (acolo unde am pus 2-4 depinde de liceu si de ce optionale va sunt fixate in anul respectiv. oricum 2 faceti fara niciun dubiu).
Teze:Rom, engleza, logica straight face (in a 10-a psiho),asta se schimba in fiecare an in functie de stiinta sociala studiata in anul ala laughing, geogra/ist-aici alegi tu, ce alegi pe un semestru dai si celalalt.asa e regula.Bafta! big grin