Ei... se intampla des chestii de genu. Cineva are chef de ras si vrea sa rada pe seama altora... a vazut ca tu te enervezi si a continuat. daca dupa ce i-ai spus ca tu stii ca e din cacova si el a inchis inseamna ca l-ai nimerit. Acuma daca i-ai promis iubitului tau ca nu`i vei trimite mesaj, tine`te de cuvant!
E doar un simplu numar...nu cred ca ar trebuie sa fii suparata din cauza asta.crede-ma
Si daca te suna ala, nu inseamna ca vrea sa va desparta
Si care e problema? Te suna ori ca te place si nu stie cum sa te abordeze ori e asa la vrajeaza. Doamne, cum sa plangi ca te suna cienva? Si pe mine ma suna si daca vb frumos vb si eu la fel, daca vb la misto asa vb si eu cu el sau ea si atat.
Ce sa crezi? Ca e un dobitoc care nu are ce face. Nu trebuie sa te enervezi asa din orice, el se distreaza pe seama asta. Daca vb cu el normal se va linisti. Si daca zice ceva cu subinteles tu faci pe proasta si raspunzi ca si cum nu ar fi nici un subinteles. In nici un caz nu ii inchizi telu sau sa faci criza ca vrei sa lovesti pe toti etc.
Ce crede prietenul tau? Pai ce sa creada... ceea ce e, ca cineva te suna si te streseaza. Nu te teme ca nu e gelos sau daca e tu nu ai nici o vina. Ala ti-a zis ca e o greseala, na spune e ok, nu-i nimic si gata. Si prietenul tau o spus asa...deci reiese ca nu are nici o problema.
Nu am plans ca m-a sunat numarul ala .
Am plans deoarece ce ar crede prietenul meu ?
" ni ca pe asta o suna baietii x_x "
Apei sincer imi pare atat de ciudat ca baiatul acela mi-a pus asemenea intrebari x_x. " sa ii dau numarul lui varame... alui ale. etc ". Eu cand am vazut deunde sa stiu cine e? . oricum nu dadea nume x_x. si colegele mele l`au sunat sa vada cine e si nu prea spunea nimic dar e ciudat ca o cunoaste pe varame x_x. dar el totusi deunde are nr meu?