Ea nu e ca resul. Ea e pur si simplu` ea!
Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si ii voi face eu pe ceilalti 99 pentru tine.:*
Si daca mama nu ne-a facut surori, a stiut dc, pentru ca Dumnezeu ne-a facut cele mai bune prietene.
Atunci cand am avut nevoie de`o mana care sa ma ridice, am primit cate una de la fiecare dintre voi si mi-am dat seama ca sunteti toate, prietene adevarate.
Ele sunt langa mine cand problemele sunt multe. Si tot ele sunt singurele care au rabdare sa ma asculte. Va iubesc si punct. :*
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile
Prietenii sunt ca stelele: intotdeauna alaturi de tine, nu conteaza cat de departe esti
Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu!
Nu sunt singura in ploaie si vant, am cei mai buni prieteni de pe pamant!
Ca impreuna trecem peste tot. Ca o prietenie trece si prin FOC.
Si ne-am promis ca daca una cade, cadem amandoua!
Si poti sa`mi iei ce vrei cand am langa mine toti prietenii mei.
Si n`am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu!
Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana
Si ce daca lumea`i rea, ma ajuta sora mea si la rau si la bine nu se desparte de mine
Nu conteaza in ce maniera ne-am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit
Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta`ma. Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta`ma. Nu promit ca o sa te opresc dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauat`ma. Promit sa tac oricat vrei. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund, incearca sa ma gasesti, poate am eu nevoie de tine atunci.
Peste toate trecem cu capul sus • Ne avem una pe alta • Asta`i mai presus. •
Cand sunt fetele cu mine, uit de toate si mi`e bine
Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu.
Un prieten adevarat iti vede prima lacrima, o sterge pe`a 2`a si o opreste pe`a 3`a.
Stiu sigur ca daca n`ar mai fi ele, n`as mai fi nici eu.
Chiar daca avem in fata un drum acoperit cu noroi • Mergem inainte cum stim numai Noii`! •
Nu suntem niste fete oarecare • Poti sa ne lovesti• Ca tot ramanem in picioare! •
Uita putin de prezent si priveste in trecut • Aminteste`ti cine a fost langa tine la`nceput! • [:X]
Urme de talpi pe nisip, muzica nebuna pana la rasarit, nopti albe si zile cu soare, pe toate le-am trait doar cu voi la mare
Sunt corectata atunci cand mai fac cate`o prostie. Asa am invatat sa pun pret pe prietenie.:X
A scoate prietenia din viata e ca si cum am scoate soarele din lume.
M`ajuti sa trec peste momentele grele. Tu esti cel mai frumos refren din toate piesele mele
Voi sunteti tot ce`am mai bun si mai sfant!
Sa`ti aduci aminte ca fetele ca noi nu plang :*
Surioara ta iti vrea bine, intra si`n foc pentru tine. In orice zi din viata, fi sora pentru mine, n`o sa`mi iubesc copii, cum te iubesc pe tine.
Lasa`ma sa-ti fiu aproape. Sa te fac sa uiti de toate. Daca ai nevoie stii ca sunt aici. Striga`ma si vin, nu`ti face griji.
ti-am zis d`atatea ori, ti-am zis mereu, stii bine. Iti multumesc mult ca esti mereu, mereu langa mine
Stie sa`mi fie o buna prietena fara sa fii facut cursuri speciale.
Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana > <
Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare si ploi. In orice razboi e mai usor in doi!
Poate nu intotdeauna a mers totul foarte bine, dar vreau sa fii fericita asta te rog retine.
Fie ca am plans sau ca am zambit mereu am fost de nedespartit •
Tu ai fost singura care mereu, mereu m`ai ajutat. M`ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m`au innecat.
Nu toate lucrurile ne vor merge bine, dar vom trece peste toate amandoua: tu si cu mine.
Ea mi`e ca o sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dupa culise, iar cand cortina a cazut, veselia a`nceput.
Poti pune versurile unor melodii; sau chiar cateva cuvinte care sa va descrie amintirile.
de exemplu, uite ceva ce mie imi place mult si e pentru prieteni :
1. "Prietenii sunt ca stelele: întotdeauna alături de tine, nu contează cât de departe eşti."
2. "Un prieten este cineva care te ştie pe dinafară şi încă-i mai place ce vede."
3. "Acum mă uit pe geam şi zâmbesc. Că-s totuşi amintiri frumoase în care încă mă regăsesc..." - nu e neaparat pentru prieteniile care au incetat. pur si simplu descrie amintirile voastre.
sau, poti mai simplu sa pui ceva original, pentru ele. si vor sti ca intr-adevar le pretuiesti. eu am gasit astea mai demult, pe internet.
sper sa te ajute.
D.
De exemplu:
`~^Si poti sa_Mi iEi cE vReI, cAnD aM lAnGa mInE tOti pRiEtEnIi mEi=p~^`
si ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau da` si la bine nu se desparte de mine
nu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prietenei de pe pamant.
Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu :* •"
• Peste toate trecem cu capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
• Esti locu'n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •
» Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat. Pe tine surioara mea. Si pe tine dragostea mea »
ViseColorate_6532 întreabă:
skwoompykamonyka întreabă: