| alinutzacodruta a întrebat:

As dori si eu niste forme de alint dar in spaniola big grin

Răspuns Câştigător
| Summer Memories a răspuns:

Cariñhirodraga
Cielo( se citeste cu s, adice sielo)-> se traduce "cerule", e un alint
Amor->tot o forma de alint, s-ar traduce "iubire"
Mi vida-> viata mea
Peque (se citeste peke)-> se refera la ceva mic, provine de la cuvantul "pequeño" care inseamna mic, e o forma de alint
Tesorhiro se traduce "tezaur", se foloseste de spanioli ca un alint
Cosita-> provine de la cuvantul "cosa" care inseamna "lucru", cosita e o forma de alint
Gordhiro se traduce "gras" dar pentr cei care vorbesc spaniola e un alint daca ii spui unei persoane dragi
Sol- inseamna "soare"
Tete-> se zice doar la o persoana care o consideri ca si fratele/sora ta, nu poti sa-i spui iubitului asta

P. S. -->nu incerca sa intelegi care e alintul, pentru ca fiecare tara are cuvinte de alint, iar traduse parca nu mai suna chiar asa bine happy

kisskiss

9 răspunsuri:
| ☼loli☼ a răspuns:

Carino love struck cu n d-ala ciudat laughing adica se citeste "carinio" si inseamna dragut/draguta

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Cari, mi amor, mi celo, mi vida, wapa, guapetona, my reina, my principe,
App.carino inseamna iubire, iar cari inseamna iubi(pentru loli)tongue

| Summer Memories a răspuns:

In loc de emoticoanele alea care mi-au iesit fara sa vreau sa stii ca e cate un Ohee hee

| Leea1234 a răspuns:

My ratoncito -soricelul meu

| Bogdana a răspuns:

Amorcito(amorsito)=iubitel :X, de la amor care inseamna iubire, dragoste.winking

| Kidu a răspuns:

Mi vida, mi angel, mi preciosa, mi tesoro[comoara mea], mi reina, mi princecita, wapa[frumoasa], papi[ursuletlaughing], amor mi-a, carino, mariposa[fluturasul meu], mi flor[floarea mea], mi sol[soarele meu], mi alma[sufletul meu]. etcbig grin

| Tabii. a răspuns:

Amorsitio(iubitelule)happy

| buli a răspuns:

Chicita, morenita numai stiu daca imi mai aduc aminte iti mai zic. Pentru cine? Pentru el sau pentru ea?

| Fernandez a răspuns:

@loli carino inseamna ceva drag si se traduce dragoste... la draguta poti sa spui bonita dar nu carino