Folosirea busuiocul îi dă acel gust de puritate şi numai după introducerea acelei cruci de argint (plus că de obicei "sfinţirea" se face tot în vase de argint) care omoară toate bacteriile şi de aceea apa devine mai bună şi, zice popimea şi "sfântă".
Nu e nimic sfânt, e doar fizică!
Tot pe principiul conductorilor din argint sunt făcute şi filtrele moderne de apă care se montează acasă.
Sănătate!
O explicatie logica chiar nu este probabil concentratia de busuioc, desi nu prea cred.Nu vad ce ai rezolva daca te-ai contrazice cu profesorul tau, chiar nu are sens .
Pai preotul este ca si fiul trimis a lui dumnezeu prin slujba si busuioucl ala apa devine sfanta, dar tot prin puterea lui dumnezeu.alta explicatie nu este
Http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=221700&st=30
Citeste aici. Unele persoane spun ca este o combinatie a utilizarii busuiocului impreuna cu argintul. Personal nu stiu daca e adevarat sau nu, insa daca tu esti asa de curios, cred ca poti experimenta singur si afla cat e adevar si cat poveste. Bye.
Asta e doar o minciuna a preotilor ca apa aia(agiasma)e sfintita de dumnezeu.hai sa iti explic ce este cu apa aia.proetul baga in apa o cruce de argint pentru ca argintul omoara toate moleculele apei.deci ea devine moarta ca nu mai are nici un organism in ea.si de asta rezista asa de mult.nu ca e de la Dumnezeu si mai ce minciuni baga el. poate incerca oricine si o sa vada ca obtine aghiasma lui popa...