Fii barbat ...se vede din descriere ca este fara caracter (din moment ce neaga si nu it-i spune in fata ca s-a terminat inseamna ca are alte interese in ce te priveste, nu iubirea).
Eu sa fiu in locul tau as trece peste toate amintirile si i-as da cu flit, sa se duca la ala pentru ca nu o sa o tina mult
Femei sunt destule, ai sa o uiti si peste un timp vei spune ...ba dar prost eram pe timpul ala, parca aveam o perdea pe ochi!
Una peste alta se vede clar ca nu te iubeste si urmareste altceva si o asemenea persoana nu merita decat cel mult o aventura de o noapte!
Poate a vrut sa incerce si altceva, poate a intervenit monotonia in relatia voastra... Discuta cu ea, fa-o sa inteleaga ce ar pierde daca nu ar fi cu tine ci cu celalalt si incearca sa o recastigi de partea ta.Doi ani nu e o gluma, inseamna ca are sentimente pentru tine.Adu-ti aminte cum erai cu ea atunci cand s-a indragostit de tine si fii iar acea persoana.Fa-o sa rada, fa-i surprize, bucur-o si celalalt va disparea ca un vis urat! Lupta pentru dragostea ta! Bafta!
Au fost prea multe intre noi doi ca sa cred ca nu ma iubeste, dar nu inteleg de ce a facut-o si inca cu cine cu cineva mai jos de nivelul meu.
O da asta e o idee cit tine de ea nu-mi place sa dau intr-o persoana de sex feminin
Da asa o sa fac o sa dau cu picioru in ea din cite am aflat a avut si relatii cu el si o sa ma razbun rau de tot
Am aflat acum sigur ca sa kulkat cu acelalt, ea are 17 ani si el 23 mii greata si sa ma gindesc, ma roaga sa o iert ma imploara dar nu o mai cred deloc.ce sa fac?