| OanaG a întrebat:

As putea inlocui supa de varza cu salata de varza la dieta care o voi tine[daca voi putea]? Voi obtine aceleasi rezultate?

6 răspunsuri:
| Carlaaa a răspuns:

Salata de varza, este mai buna cea cu varza murata, pentru ca varza murata are o proprietate deosebita de a arde calorii plus ca tine de foame. am tinut si eu cateva zile un,, regim" cu varza murata asa. salata cu foarte putin ulei de masline ca totusi sa fie ceva placut. si am slabit in 3-4 zile cam 2, 5 kg.

| spyceygirl a răspuns:

Sigur ca da, mai ales ca supa devarza sigur nu-ti place, cred ca te-ar putea face sa vomiti(ceea ce te face sa slabesti, darte duce la o anumita boala, graava), o poti inlocui, doar ca il salata nu pui mult ulei, este indicat cel de masline, si nu pune otet, pune zeama de lamaie...

bafta!

| Miяu a răspuns:

Spune ce dieta...

| mysterious1 a răspuns:

Da tot acelasi rezultat il vei avea

| Zero a răspuns:

Da Oana poti inlocui asta cu succes, sigur vei obtine aceleasi rezultate poate chiar mai bune, sfatul meu ar fi mai bine alterneazale pe perioada dietei, adica macar o data pe saptamana fa si supa de varzabig grin kiss bafta la slabithee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca o sa te imbolnavesti? ce-o sa faci atunci? ai sa-ti mai doresti supa de varza(stupida mancare)? pune mana si te hraneste, ca ai nevoie!