Buna,hmm daca nu te poti duce la mare si nici la piscina presupun ca ai bunici la tara si poti merge la ei si te vei bronza,iti iei un prosop sau o patura si te intinzi,te poti da cu putina apa pe corp, ulei de masline, autobronzant si mai ales protectie solara sau ai putea sa mergi la solar daca nu esti prea mica. Sper ca ti-am fost de folos succesc si sper sa gasesti tu o modalitatea prin a te bronza
Cauta prin farmacii solutii pentru bronz rapid.adika te dai si soarele se atrage imediat la tine: sau imbracate in negru si mergi prin soare FIi atennta sa nu te arzi
Sau pe langa crema cu care te dai poti amesteca intr-o sticluta apa cu sare, pulverizezi pe tine si stai la soare sa vezi ce repede te prinde soarele eu asa am facut cand am fost la mare si a mers
Tot eu din nou vroiam sa iti mai spun ca berea inegreste, pentru a capata o culoare mai intensa, aplica 3 straturi de crema de protectie si asteapta cate 10 minute dupa fiecare aplicare. Spray-urile sunt usor de aplicat pe zonele mai putin accesibile.Mananca morcovi. Dar trebuie sa mananci in cantitati destul de mari si o perioada destul de lunga
Uite sfatul meu :X ( am folosit asta pe pielea mea ) eu am mers in parca i m-am dat ca rolele si cand am ajuns acasa eram neagra ( foarte bronzata ) sau ia-ti un costum de baie dar nu prea dezbracata si dupe in parcul ieretului ( sau intr-un parca cu lac sau ia-ti tu niste apa sa te uzi ) ia-ti o patura si uda-te si punete sa te bronzezi sau du-te la bunicii :X:X:X fundita? :X:X
Hmm... stiu un truc udate cu putina apa pe fata, maini unde vrei si treci putin pe la soare si vei vedea o schimbare stiu ca e aiurea dar incera
anonim_4396 întreabă: