| คиค a întrebat:

As vrea cele mai sincere raspunsuribatting eyelashes

In mod normal, cand se intalnesc doi prieteni foarte buni (fata si baiat) cine ar trebui sa-i dea un pupic pe obraz celuilalt? Adica cine ar trebui sa aiba primul intentia, fata sau baiatulhee hee?

Nu stiu ce sa zic, de obicei avem amandoi intentia, dar suntem un pic retinuti. Daca el are initiativa, ii dau si eu un pupic pe obraz, daca el nu, nici eu nu incerc.
Poate si el asteapta de la mine?

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

Codul bunelor maniere spune ca baiatul asteapta ca fata sa aiba initiativa, altfel ar parea ca baiatul cam 'da buzna'. Insa daca e vorba de buni prieteni, chiar cred ca nu conteaza, comportati-va asa cum simtiti, nu cred ca e loc de suparare sau comportament ofensator!

5 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Fata ar trebui sa-i dea un pupic, iar baiatu` da sarutul(asta daca exista vreo legatura)
Amicitia se bazeaza doar pe pupic din partea fetei!

| Georgii53 a răspuns:

Stii si eu am genu asta de amici,care pentru mine sunt ca fratii`batting eyelashesSi cand ne vedem ne pupam pe obraz,dar nu conteaza care pupa primul`.Eu m`am vazut ieri cu prietenii mei,si el a venit la mine si m`a pupat,iar alaltaieri eu l`am pupat.winkingDeci sa nu ai strez, tu ori el, tot aia e`winking

| gogus a răspuns:

Daca te referi la un pupic pe obraz fata
daca te referi la un sarut baiatul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dincolo de toate codurile pline de norme de politete cred ca ceea ce se simte pe moment se merita inaintea tuturora.

| Sorana_3196 a răspuns:

Fata.love struck