| Beib a întrebat:

As vrea daca se poate sa ma ajutati. puppy dog eyes.
Deci eu la camin am fost cu un baiat de care nu imi placea dar ma intelegeam foarte bine [lui ii placea de mine].
Infine! Cand a trebuit sa mergem la scoala am mers la aceeasi [din coincidenta] dar in clase diferite. Clasa mea mai facea excursiiiii cu a lui, el inca placandu.ma. Anul acesta am fost la un concert cu scoala. Acolo am vorbit si alea alea... S. a subinteles ca iar ii place de mine... El este impreuna cu o mare dusmanaca a mea [am avut si un conflict cu ea~cu bataie~:-s], el nu cred ca stie. Dar vad ca lui nu ii placea de ea. Arata asta. Dintr. o prostie i.am dat unei fete de la el din clasa niste poze cu el d cand era mai mic, si i.am spus sa nu zica de la cine sunt. Zis si facut. Doar ca i.am dat si o poza de la camin si i. a dat seama. de atunci nu mai vobesti, i sunt sigura ca s. a rusinat. cum sa indrept situatia si sa. i "zic"ca. l plac fara sa ii zic eu prin cuvintelaughing.
Va rog ajutati.ma!
Nu mai suport!
Mai ales dupa faza asta imi place si mai taree de el:-ss.
Multumesc anticipat!
FUNDAAAAAAAA!puppy dog eyessad

Răspuns Câştigător
| fitzeshtupeu a răspuns:

Explica-i. El daca te place cu adevarat nu cred ca nu o sa te ierte daca iti ceri scuze si o sa ii spui ca il placi cu adevarat.

1 răspuns:
| i44na a răspuns:

Ar trebuii sa vorbesti cu el daca nu vrei fata in fata merge si pe messenger sau skype etc. si sa ii spui ca iti pare foarte rau (ar trebui sa o faci cat mai repede sa nu creada ca nu tii la el sau ca nu iti pasa) si poate iai putea spune ca iti place de el(crede-ma, nu e sfarsitul lumii... iti spun din experienta laughing )