| alexsorin a întrebat:

As vrea ma ajutati in legatura cu ganterelebig grin am 15 ani si as vrea sa incep sa trag de,, fiare,, este bine daca incep cu 10 kg? unii baieti mi au zis ca nu este bine si ca ar fi bine cu 2kg? eu zic sa incep cu 2 kg este bine?big grin in 2 luni o sa se cunoasca ceva? si de ori trebuie sa fac pe zi?

6 răspunsuri:
| tremurici a răspuns:

Gantere de 2 kg?laughingnimic ma...alea is pentru fetehappy 5 kg minimhappyrepetari multe...cam 3 serii de 30 daca vrei sa faci ceva.winking5kg pe o mana sau 7. 5 daca crezi ca poti

| tremurici a răspuns:

E o diferenta intre 2 kg si 10... fa undeva la mijloc.si nu uita...repetarile conteazahappynu doar greutateawinkingdaca faci cu 5 kg e ok si daca nu cresti greutatea da faci mai multe repetariwinking

| vere a răspuns:

Ba nu stiu. ai 15, totusi 2 Kg e cam putin. incepe cu 5 Kg, sau poti incepe si cu 2 Kg, aia ar trebui sa fie incalzirea, acum depinde ce`ti doresti sa faci, fibra sau masa, totusi cu 10 Kg, nu stiu. te prea fortezi din prima, mai bine incepe mai usor, si cresti greutatile treptat, cand simti ca e destul de usor, maresti... eu cand aveam 14 ani, faceam cu 4 kg biceps. si pe urma am marit usor si am ajuns la 15 Kg... acum tu sti ce`ti doresti sa faci, ce fel de masa musculara doresti sa obtii, da'. totusi mai bine. 2 Kg e cam putin. incearca cu 4-5Kg, nu trebuie sa te fortezi. cand simti ca e prea usor maresti. ceauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratele meu a tras de fiare si cam in 2 saptamani rezultatele nu au intarziar sa apara. Mergi la sala, lucreaza'ti muschii pe rand si totul o sa fie ok. Este mai bine sa fi ajutat de un profesionist casa ai rezultatele dorite si in mod sigur daca practici niste exercitii in mod corect cu siguranta vei ajunge la rezultatul dorit. Nu te lasa daca o sa te doara muschii, acesta e primul semn ca se intampla ceva cu ei si e primul pas spre un corp bine format.
Pupici si ai grija sa nu exagerezi kiss.

| yoana001 a răspuns:

Eu zic daca poti 10 kg si se vor vedea rezultate dupa o luna sau 4 saptamana

| alexsorin explică:

Pai bnbn o sa fac cu 5 dar nu imi afecteaza cresterea? am 1, 75 si 55 kgwinking. as vrea sa lucrez abdomenu bicepsii si tricepsii. va rog frumos dati mi ex de exercitiibig grin mersi mult