| Alina-Minodora_Popa_2000 a întrebat:

As vrea niste fraze sau mici texte care sa aiba legatura cu o cearta cu cea mai buna prietena. Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| XVCDG a răspuns:

Imi spui : " Gandesti bine! ", dar ai fi socat daca ai stii ce gandesc despre tine!
Sunt puternică şi ambiţioasă. Ştiu exact ce vreau, iar dacă asta mă face o scorpie, nicio problemă!
De ce fac mai mult rau decat bine? Pentru ca nu pot sa fiu buna cand ei sunt jigodii cu mine
Am primit palme, acum dau pumni inapoi.
Stiu ca o ai pe aia. dar stii ceva? Chiar nu-mi pasa! Poti s-o minti putin si s-o lasi dracu acasa
Ma invidiezi? Ai de ce °Ma barfesti? N'ai decat °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupe °Indrasneata? Daca tu esti pampalau °Incapatanata? Pana peste masura °Nemultumita? Intotdeauna °te-am insultat? Foarte bine, meritai°Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vrei°Modesta? In anumite cazuri °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimb °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincera °Rea? Cu cine merita °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarul °Bunul meu simt? Depinde de al tau °Urata? Nici macar la prima ora diminetii °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motive °Indragostita? In fiecare zi de altu` °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau °Originala? Mereu(spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prietenii °Copiata? De fiecare data °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tine °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritzi °Indiferenta? Daca nu ma interesezi °Te urasc? mi-ai dat motive °Falsa? Doar cu unii °Parsiva? Datorita unora dintre voi °Un sfat? Nu asculta de sfaturile nimanui...
"Cei care ma critica si ma invidiaza vor doar sa ma schimbe...vor doar sa ma schimbe, pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata
Barfeste tarf.o, ca barfa te caracterizeaza. esti ca o musca infectata... si o fata idioata
barfele despre mine merg din gura.n gura. nu ca tine tarf.o, mergi din ****.n ****.
indiferenta se trateaza cu respect. insa despre tine draga, nu meriti nici macar un jet
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta...