| caroline16 a întrebat:

As vrea niste statusuri bune care sa semnifice ceva FUNDA pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Xtadelo a răspuns:

De cele mai multe ori, iertarea e primul pas catre fericire!
Nu mai sunt fetita ce-o stiai tu mai demult. Poate nici n-ai observat...De la un timp am mai crescut!
De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!
Cat de usor imi e sa-ti spun TE IUBESC:X. Si cat de greu mi-ar fi sa te parasesc...

Viata merge înainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu îl poti uita, îl iertai mereu chiar daca îti gresea.
Acum cand dau viata cuvantului, tu da moarte gandului.
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!
Inteligenta ma urmareste….dar eu sunt mai rapid
Eu nu sufar de nebunie … ma bucur de ea in fiecare minut
Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.
Degeaba te dai tu scumpa, ca eu te stiu de cand erai la reducere
Tu si eu, impreuna mereu, vom trece peste greu. Vreau sa ramai numai al meu!

Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi. Că se`nvarte ceasul si nimeni nu-l va da inapoi."
Imi aduc aminte. Cat de mult ma iubeaa! Cand spuneaa: Fratee! Nu pot traii fara eaa!
Prietenele mele? Te vor si ele
E atata de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
Ea e Barbie! Altele vor sa o imite.Dar la cat de scumpa e nu isi pot permite
O viaţă am şi gata. Dacă sufăr, se-ntoarce roata!
Poti fi infidel, dar niciodata neloial. (Gabriel García Márquez)

Adevarul este rareori pur si niciodata simplu. Oscar Wilde

Raul trebuie taiat inca de la radacina. (Persio)

Raul este binele cel mai puternic. (Clemente Rebora )

Binele si raul nu au nici o limita, cu exceptia faptului ca ambele exista. (Vittorio Emanuele Orlando )

In fiecare din noi exista o sursa secreta de rautate: instinctul. (Carlo Maria Franzero)

Daca nu ar exista cainii, probabil ca unii dintre noi ar iesi deloc la plimbare. (autor necunoscut).

Un cowboy este un om curajos cu un cal. (William James)

Inainte sa faci ceva perfect, fa ceva perfectibil.

Daca vrei sa elimini zgarcenia, trebuie ma intai sa elimini pe mama ei…. luxul (Cicero)

Saracul doreste mai mult, zgarcitul vrea tot. (Publilius Syrus)

Averea, daca nu-ti aduce fericirea, macar te ajuta sa traiesti confortabil in suferinta.(Helen Gurley Brown)

Este mai bine sa fi frumos decat sa fi bun, dar e mai bine sa bun decat sa fi urat. (Oscar Wilde)

Cea mai mare frumusete este cea invizibila pentru ochi, dar vizibila pentru inima. (anonim)

Onestitatea reprezinta primul capitol din cartea intelepciunii. (Thomas Jefferson)

Daca sotii ar fi trait separat, numarul casatoriilor care rezista ar fi fost mult mai mare. (Nietzsche)

O casatorie de succes este un edificiu care trebuie sa fie recladit zi de zi. (Andre Maurois)

Unde exista casatorie fara dragoste, va exista si dragoste fara casatorie. (Benjamin Franklin)

Familia reprezinta raiul intr-o lume nemiloasa. (Christopher Lasch)

Fericirea inseamna sa ai o familie numeroasa, iubitoare si unita dar care sa locuiasca in alt oras. (George Burns)

Bunul simt va deschide usile pe care nici cea mai buna educatie nu le poate deschide. (Clarence Thomas)

A citi fara sa gandesti e ca si cum ai manca fara sa digeri. (Edmund Burke)

Un om care nu gandeste pentru el nu gandeste deloc. (Oscar Wilde)

Fericirea sau nefericirea oamenilor este in mare parte opera lor. (John Locke)

Răspuns utilizator avertizat
| Xtadelo a răspuns (pentru caroline16):

Ma bucur ca te-am putut ajuta happy
Multumesc pentru fundita! kiss

2 răspunsuri: