Intai fa-ti o prietena si daca merge cu ea si te vrea, s-ar putea sa-ti devina si iubita!
Ai vrea...ai vrea sa fii bogat, ai vrea aia, ai vrea si din aialalta...dar nu esti dispus sa faci nicio schimbare in viata ta.
De ce ne spui noua ca vrei o iubita, vrei sa luam noi o fata si sa ti-o punem in brate?
Nu poti sa gandesti singur pentru tine?!
Vrei o iubita.
Bun, iesi afara din casa, cunoaste cat mai multe fete singure, socializeaza cu cat mai multe fete care iti plac, fete cu care ai cat mai multe in comun.
" paiii...se vezi ca mi-e rusine, ca nu prea am curaj, ca nu am vorbit pana acum cu nicio fata..."
Foarte bine, timiditatea este ceva normal, cu timpul o sa treci peste ea, la inceput este mai greu.
Sunt multe lucruri pe care le putem face in viata...dar este mai usor sa zici : nu pot, lasa, o fac altadata...si chestii din astea care nu te ajuta cu nimic.
Multi oameni spun : Sunt sarac, n-am prietena, sunt trist, am probleme etc.
Si nici macar nu se obosesc sa faca ceva in privinta asta, toti ne-am invatat sa zicem " e ok si asa, lasa, pot sa traiesc si asa "
Invata sa NU mai spui : Imi doresc aia, imi doresc si aia, si aialalta.dar nu le pot avea.
Invata SA-TI SPUI : O sa obtin aia, o sa obtin si aia, o sa obtin si aialtata!
Si asa sa faci, nu doar sa spui. vorbe in vant!
Pace!