| MihaiIan a întrebat:

AS VREA RASPUNS DE LA O FATA. Salut, am 13 ani si de cam 2 săptămâni imi place de o fată de 11 ani care e la aceeași scoala cu mine. Eu i-am spus la cea mai bun prietena a mea sa ii zică că o plac. De atunci ma ignora si pe chat si în realitate oricum nici înainte nu vorbeam deloc. I-am luat o ciocolată si i-am dat-o după a dat-o surorii ei, a doua zi i-am dat o cutie de rafaello dar m-a ignorat asa ca i-am pus-o în bancă ei si dupa le-a împărțit cu toată clasa. Credeti ca am gresit ca am fost asa direct? Si cum as putea sa fac ca sa vorbim si pe parcurs chiar sa fim impreuna. Nu mersi luati cu din alea sa o las sau nu stiu ce pentru ca eu o iubesc foarte mult, plâng în fiecare noapte.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Te-a văzut că ești disperat după ea și ți-a dat clar de înțeles că nu te vrea. ce vrei? să ajungi la nivelu de cere ordin de restricție împotriva ta? potolește-te dracu odată și las-o în pace, nu tot ce vrei trebuie să și fie al tău, atitudine d copil răsfățat

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O, dar vai. Stai putin ca imi vine sa plang. Atata suferinta... sad

Ce naiba vrei de la o fata de 11 ani, sa ii selectezi cariocile in functie de culoare? La 11 ani, numai la iubire nu se gandeste acea fata. O si sperii. Dar asta o sa vezi tu cand mai cresti oricum, toti invatam pana la urma.

Deci cum am zis, nu poti face nimic. Doar cand o sa mai cresti.

| rovion a răspuns:

Problema este fata cãruia iai spus cã-ţi place se x nu a zis nu mai lui x şi lui y şi aşa mai departe şi acum se poate ca fata pe care o placi (x în cazul ãsta). Ai fãcut-o într-un fel sau altul de ruşine, dar pe viitor sã ţii minte nu mai zi la nimeni pe cine placi!
Cred cã ai putea rezolva astfel:
1.Te duci şi o întrebi dacã e supărată pe tine
2. Dacã da întrebi de ce?
3. Dacã nu atunci de ce mã ignori
4. Dacã e supărată pe tine îţi ceri iertare
5. Dacã nu înseamnă cã nu te place
6. Încearcă sã-i faci complimente, sã-i iei apãrarea şi aşa mai departe. BAFTÃ!

| MihaiIan explică:

Mi-a dat si block... Nu mai pot sa fac nimic macar ma bucur ca s-a gândit la mine fiindca mi-a dat block