anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa am o prietena cea mai buna dar din pacate nu se gaseste asa ceva ...as vrea sa ii spun cuiva lucruri sa mergem la cumparaturi sa mergem la scoala si sa stam amandoua... dar din pacate nu am gasit pe nimeni care ma poate sprijinii am incercat dar mi-am dat seama ca nu era deloc prietena mea, radea de mine si etc. ...asta e!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alege-le mai cu grije, vezi ca de regula persoanele timide sunt bune camarade, alege-ti o prietena sfiioasa, rabdatoare, timida, poate ea are sa fie viitoarea ta prietena.

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu ai intalnit o prietena adevarata, poate pentru ca ai dat numai de prietene false, dar incearca sa cunosti cat mai multe fete, imprieteneste-te cu cat mai multe, pentru ca stiu ca cu siguranta exista si fete de treaba cu care poti lega o prietenie frumoasa si sincera, bafta.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scumpa nici eu nu am o prietena care sa fie cea mai buna si mi-ar place enorm dar nu amsad nu gasestisad desi asa prietene virtuale da dar care sa fie langa mine nu

| night_crawler a răspuns:

Acum depinde si de caracterul tau...mai cauta. o sa gasesti... i'm surewinking

| asya a răspuns:

Draga mea prietena ta cea mai buna ar trebui sa fie mama ta! In prieteni din pacate in ziua de azi nu poti avea incredere!

| Criiss16 a răspuns:

Stii, in ziua de azi gasesti ff greu o prietena adevarata.Nu dispera, o sa gasesti una, care va fi chiar adevarata! Si.ca sa gasesti una, deschide ochii bine si analizeaza persoana.Nu te lasa ¨purtata de val¨. Adica vreau sa zic sa nu crezi tot ce-ti spune, pana cand nu o cunosti ff bine.happy

Succes!:*

| VladRO a răspuns:

Pot sa fiu eu prietenul tau cel mai bun si si al lui denisa0906 laughing Ma ofer big grin

| denisa0906 a răspuns:

Wsm asa is si eu. am o prietena. sau o b. f. prietena da ea n`are timp de mine nu sta cu mine mereuuucrying((( wsm la fel ca tine...

| cozz a răspuns:

Sincer eu cred ca fetele sunt mai barfitoare ...se vb una de alta pe cand baietii isi spun lucrurilor pe fata...baietii sunt imi prieteni intre ei...nu vedeti si in oras nu prea vezi grupuri mari de fete vezi de 2-3 ...baietii umbla in grupuri mari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Of doamne laughing laughing ma ofer si euhappy