anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa aud ceva pareri, si poate ma ajutati cu un sfat va rog, am 17ani si sunt cu un baiat de 1 an si 2luni, el e cu 5ani mai mare,tin mult la el si el zice la fel plus avem (relatii),dar in ultimul timp ne cam certam foarte tare,se enerveaza si imi poate zice ceva vorbe urite,apoi isi cere scuze,s ca nervii sunt de vina,nu vrea sa es nikaeri este foarte gelos,si el la fel sta doar acas daca ii zic,si esim doar in doi,cu prietenii,la disctracii,etc,dar mereu impreuna,daca il invita prietenii undeva intotdeauna ma ea cu el,daca eu ne merg el la fel sta acasa,dar din cauza cuvintelor urite cind se enerva striga nu am rezistat s am dorit sa-l las in plus ma invinovatea mereu,ca eu sun vinovat ca s-a enervat,ca eu n-am vb ce trebu s el a vb asa din cauza mea,dar niciodat nu m-a lasat in pace,zicea cai pare rau,ca e prost,ca nu poate fara mine si se simte rau,si acum suntem din nou impreuna,dar mi-e frica nu vreau sa se repete acele momente, ce credeti care ar fi motivul acestui comportament? si s-ar putea repeta, i-am zis ca daca imi zice doar un cuvint neplacut uitam de noi.niciodata nu m-a lovit, a spus ca nici nu o va face, nu ar putea niciodat.care sunt parerile voastre,,? stiu ca ma iubeste dar care ar fi motivul unui astfel de comportament?

1 răspuns:
| blublay a răspuns:

Poate ca asa e firea lui din cate mi-ai spus chiar cred ca tine la tine poate asa este el se enerveaza repede crede-ma chiar stiu prin ce treci asa este si iubitul nu iti fa probleme dar daca se va intampla asta la nesfarsit eu zic sa te gandesti putin la situatie si sa discuti cu el despre asta daca nu se poate ar trebui sa pui punct. Numai bine! Funditapuppy dog eyes