| deea400 a întrebat:

As vrea sa chiulesc de la scoala ca noua ne incheie mediile si nu mai facem nimica si nu mai are rost sa merg macar saptamana asta. Ceva sfaturi? Tin sa zic ca tata vine dimineata sa ma trezeasca si nu am la indemana creta sa mananc si nu pot face dusuri seara.Noptile din saptamana asta pot sa ma culc si la 11 ca sunt la munca si pot mima ca dorm cand vin, dar nu stiu cum sa par bolnava sau sa fac ceva sa nu mai vin la scoala si sa zic marti ( ca luni suntem liberi) de ce am lipsit ( o scuza, ceva). Multumesc.
Nu cred ca am ales bine categoria dar in fine.

11 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Ai mancat creta in trecut? Deci la fel de naivi au ramas elevii.

Mergi la scoala si distreaza`te cu colegii tai in loc sa chiulesti sau vei regreta mai tarziu.

| deea400 explică (pentru WaterDrop):

Nu am mancat si nici nu o sa mananc pentru ca este o tampenie sa mananci creta.

| WaterDrop a răspuns (pentru deea400):

Bine faci, acum ramane doar sa nu mai chiulesti si sa te duci sa te distrezi cu colegii tai inca o saptamana.

| UzOm a răspuns:

Mergi mă la școală că de aia îți dă mă-ta bani.

| deea400 explică (pentru UzOm):

Mama nu imi da bani.Numai din cand in cand sa imi iau un langos.

| UzOm a răspuns (pentru deea400):

Și atunci de unde ai tu bani? Sunt sigur că nu mergi fără 10-20 zilnic la școală.

| deea400 explică (pentru UzOm):

Ba da chiar merg.Iti jur.

| Michiro a răspuns:

Sfat sa reusesti sa chiulesti nu am, mai bine mergi ca doar nu va tine mult daca vi se incheie mediile.Stiu ca e plictisitor, dar ce sa faci, macar nu ai teste sau sa se predeie ceva.laughing

| Andreeagabriela2016 a răspuns:

Trebuie să mergi, a altfel nu îţi încheie mediile şi rămâi repetent încă un an până îți încheie mediile

| Kitty0 a răspuns:

Salut,dar nu ai putea pleca "la scoala" si in timpul asta sa stai cu o prietena prin oras? Asa am facut si eu.

| CarminaBlack a răspuns:

Daca vrei sa stai acasa, tine termometrul in gura fara sa stie ai tai si arata-le ca ai febra, dar vezi sa iei uscatorul de par si sa iti dai pe frunte =]] Suna ciudat, dar merge cu feonul. Dar de ce sa nu te duci in parc sau in alta parte cu o prietena sau mai multi si ai tai sa stie ca esti la scoala?